SadeceSeyf
80+ Gold
Biraz daha çıkabilirseniz https://www.amazon.com.tr/AJAZZ-AJ1...=1696252531&sprefix=aj199,aps,198&sr=8-3&th=1 bunu öneririm.Ajazz var, yedek olarak böyle bir şey alsam mı diye düşünüyorum geri vazgeçiyorum. Yine 1.000 civarında en iyi model bu mudur?
Aga cidden özellikleri mükemmel duruyoAjazz var, yedek olarak böyle bir şey alsam mı diye düşünüyorum geri vazgeçiyorum. Yine 1.000 civarında en iyi model bu mudur?
Usta cidden ozellikler güzel duruyo şuan alasım geldi bu fiyata ne gibi kötü yanları varO kadar olumsuz yorum okudum ki vazgectim..
Bende 199 var. Ondan bariz iyi yanı var mı hocam bu modelin?
Bir kaç yazı ve inceleme atacağım şimdiAga cidden özellikleri mükemmel duruyo
Usta cidden ozellikler güzel duruyo şuan alasım geldi bu fiyata ne gibi kötü yanları var
Hocam 199 biraz daha küçüktü sanki bunlar Superlight adı altında onun kadar büyük sanırım (Superlight kullanmadım) Bana büyük geldi. Elime tam otursada bu zamana kadar küçük mouse kullanma alışkanlığı var. Diğer yandan kullanım saati artmış olabilir.Bende 199 var. Ondan bariz iyi yanı var mı hocam bu modelin?
199 bana küçük geliyor elim çok büyük. Şu an daha büyük olduğunu öğrenince keşke 139 alsaydım diyorum, o zaman onu alayım hocam.Bir kaç yazı ve inceleme atacağım şimdi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam 199 biraz daha küçüktü sanki bunlar Superlight adı altında onun kadar büyük sanırım (Superlight kullanmadım) Bana büyük geldi. Elime tam otursada bu zamana kadar küçük mouse kullanma alışkanlığı var. Diğer yandan kullanım saati artmış olabilir.
Ben bu vgn pek alışamadım iade olursa bende onu alabilirim199 bana küçük geliyor elim çok büyük. Şu an daha büyük olduğunu öğrenince keşke 139 alsaydım diyorum, o zaman onu alayım hocam.
Ben inceleme attım hocamda. Sol tuş hafif aşağıda mi sizde deBen de geçen indirimden bunu almıştım. Baya memnunum 2 gündür aktif kullanıyorum. VGN X3 alacaklar rahatlıkla alabilirler. İsteyen olursa detaylı bir inceleme de yapabilirim hatta.
Değil ama eve gidince bir daha bakayım hocam senin içinBen inceleme attım hocamda. Sol tuş hafif aşağıda mi sizde de