Neler Yeni

Öneri AULA F75 ALINIR MI?? (!)

umutatwss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
251
İsim
umut
Bak 2500 lirayken çok f/p olan klavye şuan 900tl ona göre sen düşün. Switchleri tek başına 1000+, keycapslari tek başına 1000+ ediyor zaten.
İçinde 7 kat falan sesi güzelleştirmek adına konulmuş köpük, sünger vs. modlamaları var.
Switchleri çok kaliteli ve güzel sesli.
Keycapsleri baya kaliteli.
2 aşamalı ayak desteği var.
Kaydırmazları çok iyi.
Klavyenin genel kalitesi çok iyi.
Ses tekerleği var.
RGB'si ve genel estetiği çok güzel.
Söyle değmez mi sence? Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
keycapsleri bile kaliteli. keycapslerin ses kalitesi üzerindeki etkisini bu klavyedeki keycaps ile anladım. ajazz 820 max olandaki boşluk tuşunu aulaya takınca o space sesi o kadar kötüleştiki (yine bu fiyata satılan çoğu klavyeden güzel bir ses) keycaps farkını böyle anladım. Ardından 820 maxın keycapsleri değişmek için bi tane daha bundan aldım ama home ve bir adet alt tuşu eksik olacak onu ne yapacağım bilmiyorum :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
104
İsim
Bekir Küllac
Ciddi yorumlamak gerekirse bir nebze de olsa abartılıyor sıkıntılı çok kısmı var bazılarında ses açma kısma düğmesi bazılarında normal tuşlarda sıkıntı var. Eğer sıkıntısız model gelirse fiyatına değer ama sıkıntılıysa elbette tercih edilmez. Bunu da bilemeyeceğimizden ötürü şans işi. Temu garanti mevzularını halen bilmiyoruz sıkıntılı modele para iadesi yapmayabilirler vesaire risk almak istemeyene başka klavyeler önerilebilir 1000-1500 arasında. Ancak dediğim gibi sıkıntısız model gelirse parasının hakkını net verir. Ben zaten yedek olarak aldım sorunlu gelse de sorunsuz gelse de umrumda değil ancak herkes bu durumda değil
he işte aradığım cevap şu garanti mevzusu be çok teşekkür ederim reis

Oguz...

80+ Bronze
Ciddi yorumlamak gerekirse bir nebze de olsa abartılıyor sıkıntılı çok kısmı var bazılarında ses açma kısma düğmesi bazılarında normal tuşlarda sıkıntı var. Eğer sıkıntısız model gelirse fiyatına değer ama sıkıntılıysa elbette tercih edilmez. Bunu da bilemeyeceğimizden ötürü şans işi. Temu garanti mevzularını halen bilmiyoruz sıkıntılı modele para iadesi yapmayabilirler vesaire risk almak istemeyene başka klavyeler önerilebilir 1000-1500 arasında. Ancak dediğim gibi sıkıntısız model gelirse parasının hakkını net verir. Ben zaten yedek olarak aldım sorunlu gelse de sorunsuz gelse de umrumda değil ancak herkes bu durumda değil
Temu iade işini hiç açma hocam orası biraz değişik

umutatwss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
251
İsim
umut
telefonum gelsin ilk işim bunu almak olucak 1 aydır telefonla uğraşıyoruz kamerası bozuk geldi diye ama güzel sonuclandı sonunda s22ydi 3 günlük telefondu gönderdim s24 gri 256gb yolladılar kargoda :D
hayırlı olsun hocam bozuk gelen s22 karşılığında ücret farkı almadan s24 yolladılar yani çok iyi olmuş sizin için :D

PANTÜRK

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
155
İsim
Burak Taşdemir
BUNLARIN HEPSİ KOLPACI ÇÖP İTEM KRONİK SORUNLU BİR KLAVYE ALINMAZ.

Remi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,153
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
Bilim, Tarih
Instagram
@remileas
Discord
lrearis
Dahası  
Reaksiyon skoru
104
İsim
Bekir Küllac
aradığım cevap gerçekten diyebilirim ki şu iade garanti işiydi biraz daha detaylandırılsa enfes olurdu ama bu bilgide bana yeter
Mesaj otomatik birleştirildi:

Garanti gerçekten muallak hem çok olumlu hem çok olumsuz yorumlar okudum tamamen şans sanırsam
bendede o şans yok her aldıgım ürün bozuk geliyor garanti yoluna düşüyorum her zaman

umutatwss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
251
İsim
umut
Temu temsilciler konusu gerçekten çok garip. Hiç bir kanıt dahi gerek olmadan ürün iadesiz para iadesi yapan temsilci de gördüm kusurlu ürün (vergi dahil 1500 TL'ye satılan bir ürün) için 300 tllik kredi karşılığında ürünü geri yollamasını isteyen temsilci de. Tabii bir de robot gibi konuşan sorundan tamamen alakasız şekilde mesaj atan robot temsilci arkadaşlarımızı da unutmamak gerek.

Dahası  
Reaksiyon skoru
104
İsim
Bekir Küllac
hayırlı olsun hocam bozuk gelen s22 karşılığında ücret farkı almadan s24 yolladılar yani çok iyi olmuş sizin için :D
evet ellerinde s22 s23 stogu yokmus samsung store dada yoktu zaten s24 yolladılar ondan baya içime yattı her geleni bozuk diye yollama işi çık aklımdan

Temu temsilciler konusu gerçekten çok garip. Hiç bir kanıt dahi gerek olmadan ürün iadesiz para iadesi yapan temsilci de gördüm kusurlu ürün (vergi dahil 1500 TL'ye satılan bir ürün) için 300 tllik kredi karşılığında ürünü geri yollamasını isteyen temsilci de. Tabii bir de robot gibi konuşan sorundan tamamen alakasız şekilde mesaj atan robot temsilci arkadaşlarımızı da unutmamak gerek.
harbiden hocam karşıma bir temsilci geldi delirti beni.

Dahası  
Reaksiyon skoru
104
İsim
Bekir Küllac
konuya ilk girdiğinizde beni eleştirdiniz fakat bakın ele alınması gereken ne kadar konu varmış halbuki

Top Bottom