Neler Yeni

Çözüldü✓ AULA F75 HAKKINDA YARDIM

Dahası  
Reaksiyon skoru
149
İsim
Onur Yücel
Selamlar forumda öve öve bitirilemeyen f75 i almayı düşündüm , bu üründe gecikme yok mu bu ilk sorum , sessiz mi ? Bu ürün ün switchi hangisi bulamadım bu ürün sessiz midir mümkün olduğunca sessiz olması önemli benim için. Ve ola ki sessiz çıkmadı switchi ve keycapsler ayrı ayrı değişiyor mu Türkçe keycaps takmak istiyorum teşekkürler

Bilal539

80+ Silver
Selamlar forumda öve öve bitirilemeyen f75 i almayı düşündüm , bu üründe gecikme yok mu bu ilk sorum , sessiz mi ? Bu ürün ün switchi hangisi bulamadım bu ürün sessiz midir mümkün olduğunca sessiz olması önemli benim için. Ve ola ki sessiz çıkmadı switchi ve keycapsler ayrı ayrı değişiyor mu Türkçe keycaps takmak istiyorum teşekkürler
Konuyu oku video var daha ucuzaböyle klavye bulursan onu al zaten kablosuz :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
149
İsim
Onur Yücel
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Onu bilemeyiz artık alanlara danışacaksın benimkiler daha gelmedi bir beyaz bir siyah almıştım
Konuda da cevap vermemişler buna teşekkür ederim bir de kullanıcı yorumu ayrı oluyor youtubedan izleyince mikrofon dibinde çektikleri için hepsinin sesi çok fazla geliyor mesela o yüzden videolar bir yanıt değil benim için sağ olun yine de

asiwe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Tarık Kömürcü
Rengine göre standart mı mesela her siyahta aynı switch mi var yani
Birincisi aula f75'in konusuna git. İlk sayfayı aç orda 2 video var birisinden seslerini dinlersin diğeri de zaten inceleme. Bunun için ayrı konu açmak çok saçma. Youtube a aula f75 yazdığında da bulabilirdin zaten herşeyi

Dahası  
Reaksiyon skoru
149
İsim
Onur Yücel
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Birincisi aula f75'in konusuna git. İlk sayfayı aç orda 2 video var birisinden seslerini dinlersin diğeri de zaten inceleme. Bunun için ayrı konu açmak çok saçma. Youtube a aula f75 yazdığında da bulabilirdin zaten herşeyi
Kullananlar için sordum, konuda boş muhabbetten başka bir şey yok adam tam 8 kere siyahın switchi hangisi yazmış , 3 gün sonra birisi sağ olsun cevap vermiş. Ayrıca youtubedaki videolar doğru yanıt vermiyor ses konusunda yukarda belirttiğim sebepten dostum o kadarını biz de akıl edebiliyoruz sağ ol

asiwe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Tarık Kömürcü
Kullananlar için sordum, konuda boş muhabbetten başka bir şey yok adam tam 8 kere siyahın switchi hangisi yazmış , 3 gün sonra birisi sağ olsun cevap vermiş. Ayrıca youtubedaki videolar doğru yanıt vermiyor ses konusunda yukarda belirttiğim sebepten dostum o kadarını biz de akıl edebiliyoruz sağ ol
Kullananlar için sorduğunu belirtmemişsin. Belirtmezsen anlayamam ki. Bir de her renkte faklı switch olduğunu dediğim videolardan anlayabilirdin. Aynı şekilde switch ve keycapslerin de değiştiğini 3 gün beklemektense 3 günün herhangi birinde 30dk boyunca video izleyerek anlayabilirdin.

LeviathanSS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
390
İsim
Arnold Ciwardagexer
Hocam F75'i bu paraya bulmuşsun bir de üstüne yorum yapıyorsun. Siyah olan Graywood v3 beyaz olan Reaper switch.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kullananlar için sorduğunu belirtmemişsin. Belirtmezsen anlayamam ki. Bir de her renkte faklı switch olduğunu dedim videolardan anlayabilirdin. Aynı şekilde switch ve keycapslerin de değiştiğini 3 gün beklemektense 3 günün herhangi birinde 30dk boyunca video izleyerek anlayabilirdin.
Asıl ben mekanik klavyelerde keycapslerin çıkıp çıkmadığını bilmediğine şaşırdım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
149
İsim
Onur Yücel
Kullananlar için sorduğunu belirtmemişsin. Belirtmezsen anlayamam ki. Bir de her renkte faklı switch olduğunu dediğim videolardan anlayabilirdin. Aynı şekilde switch ve keycapslerin de değiştiğini 3 gün beklemektense 3 günün herhangi birinde 30dk boyunca video izleyerek anlayabilirdin.
Haklısın

asiwe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Tarık Kömürcü
Hocam F75'i bu paraya bulmuşsun bir de üstüne yorum yapıyorsun. Siyah olan Graywood v3 beyaz olan Reaper switch.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Asıl ben mekanik klavyelerde keycapslerin çıkıp çıkmadığını bilmediğine şaşırdım.
Olay o değil bence isterse almaz da internette gerçekten 5dk araştırarak bulunabilecek şeyleri sormuş. Sessizlik hariç.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,014,934
Üyeler
160,771
Son üye
Hanbarlas
Top Bottom