Neler Yeni

Aula F75 hem south facing hem de north facing olarak geldi.

Bana hepsi aynı geldi o sana gelen kutu yeni galiba dediğin gibi.

Hocam sen incelemende north facing dememiş miydin yaa.
Post automatically merged:

Çok bi fark yok,lakin altta olan bi tık daha iyi. Eğer yeni keycaps takmayacaksan nerdeyse tamamen önemsiz lakin keycaps takacaksan bazı keycapsler north facingde ışığı geçirmiyor.
Hocam bana Nort Facing daha iyi gibi geldi Durduğu konumdan dolayı ışığı aralardaki bosluğa daha fazla vuruyor bu yüzden ışıklar daha belli oluyor ama South facing'de ışıklar çok vurmuyor yani South Facing daha çok üzerindeki yazılardan ışık geçiren Keycaplar için gibi north Facing ise bu tarz üstü kapalı olan Keycaplar için gibi

Üst ışık benimkide 😅
Ajazz alt ti puding zayıf oluyordu onda.

Bana gelen üsten ısıklı yedek swtich yoktu.
Hiç bir gelen mal birbirini tutmuyor bu temuda.
Üst ışık daha iyi galiba.
pudding keycapsler üst taraf ışıklandırmasında başarılı unutma çünkü yazılar üst kısma konumlandırılmış

Üst ışık benimkide 😅
Ajazz alt ti puding zayıf oluyordu onda.

Bana gelen üsten ısıklı yedek swtich yoktu.
Hiç bir gelen mal birbirini tutmuyor bu temuda.
Üst ışık daha iyi galiba.
Alt daha iyi, her keycapse uyumlu.

pudding keycapsler üst taraf ışıklandırmasında başarılı unutma çünkü yazılar üst kısma konumlandırılmış
Aynen öyle .
IMG_20241114_190622.jpg
IMG_20241114_190523.jpg

Hocam sen incelemende north facing dememiş miydin yaa.

Çok bi fark yok,lakin altta olan bi tık daha iyi. Eğer yeni keycaps takmayacaksan nerdeyse tamamen önemsiz lakin keycaps takacaksan bazı keycapsler north facingde ışığı geçirmiyor.
North facing diye geçiyor zaten, öğrenilmiş çaresizlik dikkat bile etmedim ben :D Ürün normalde north facing :]

1 tanesi geldiği gibi satıldı diğeri de yolda total 5 tane aldım 1 siyah 1 beyaz kendime ayırdım :D
ben 4 tane aldım gaza geldim 1-1 kendime 1 tane arkadaşa 1 tane satmaya :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,088,581
Üyeler
173,042
Son üye
ghost69
Geri