3 tane gelicek seçer beğenirizAltta olan south facing daha iyi ama o kadar büyük bir fark asla yok.
Hocam bana Nort Facing daha iyi gibi geldi Durduğu konumdan dolayı ışığı aralardaki bosluğa daha fazla vuruyor bu yüzden ışıklar daha belli oluyor ama South facing'de ışıklar çok vurmuyor yani South Facing daha çok üzerindeki yazılardan ışık geçiren Keycaplar için gibi north Facing ise bu tarz üstü kapalı olan Keycaplar için gibiHocam sen incelemende north facing dememiş miydin yaa.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Çok bi fark yok,lakin altta olan bi tık daha iyi. Eğer yeni keycaps takmayacaksan nerdeyse tamamen önemsiz lakin keycaps takacaksan bazı keycapsler north facingde ışığı geçirmiyor.
pudding keycapsler üst taraf ışıklandırmasında başarılı unutma çünkü yazılar üst kısma konumlandırılmışÜst ışık benimkide
Ajazz alt ti puding zayıf oluyordu onda.
Bana gelen üsten ısıklı yedek swtich yoktu.
Hiç bir gelen mal birbirini tutmuyor bu temuda.
Üst ışık daha iyi galiba.
KoleksiyoncuBana hepsi aynı geldi o sana gelen kutu yeni galiba dediğin gibi.
Alt daha iyi, her keycapse uyumlu.Üst ışık benimkide
Ajazz alt ti puding zayıf oluyordu onda.
Bana gelen üsten ısıklı yedek swtich yoktu.
Hiç bir gelen mal birbirini tutmuyor bu temuda.
Üst ışık daha iyi galiba.
Aynen öyle .pudding keycapsler üst taraf ışıklandırmasında başarılı unutma çünkü yazılar üst kısma konumlandırılmış
1 tanesi geldiği gibi satıldı diğeri de yolda total 5 tane aldım 1 siyah 1 beyaz kendime ayırdımKoleksiyoncu
North facing diye geçiyor zaten, öğrenilmiş çaresizlik dikkat bile etmedim ben Ürün normalde north facing :]Hocam sen incelemende north facing dememiş miydin yaa.
Çok bi fark yok,lakin altta olan bi tık daha iyi. Eğer yeni keycaps takmayacaksan nerdeyse tamamen önemsiz lakin keycaps takacaksan bazı keycapsler north facingde ışığı geçirmiyor.
Değil yazıların konumu önemli oluyor buradaAlt daha iyi, her keycapse uyumlu.
ben 4 tane aldım gaza geldim 1-1 kendime 1 tane arkadaşa 1 tane satmaya1 tanesi geldiği gibi satıldı diğeri de yolda total 5 tane aldım 1 siyah 1 beyaz kendime ayırdım
hocam bende de 3 apex 1 pro ve yeni siparişlerle 3 tane aula olacaktı. Sayıyı tutturmuşuzBana hepsi aynı geldi o sana gelen kutu yeni galiba dediğin gibi.