Neler Yeni

Öneri Aula F75 İçin Keycaps Tavsiye Eder Misiniz

dr.luciano

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
872
İsim
Dr Luciano

Nezha

80+
Normal trdeki klavyelerden farkı ne tam anlamadım. Bu gün sipariş verdim sıkıntı bi durumsa iptal edeceğim
Hocam ğ,ü,ş,i harfleri yerine semboller var. 1-0 numerik tuşlardaki semboller farklı. Shift tuşu büyük enter tuşu küçük. %75 ANSI olarak geçiyor. Wraith keycaps normal tr düzeni keycaps satıyormuş zaten arkadaşlar söyledi oradan gördüm. İptal etmelik bir durum yok yani.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yardımınız için teşekkür ediyorum. Temu da var mıdır acaba bildiğiniz. Siparişe ek yapmayı düşünüyorum...
hocam siyahını aldıysan f75in zaten leobog graywood v3 switch. Beyazını aldıysan Leobog Reaper switch. Switch değişmek istiyorsan ice vein, ttc crescent var mı piyasada onlara bak.

KaptanMC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
486
İsim
Mehmetcan İvrendi
Ben de kahverengi/yeşil veya sarı anahtar almayı düşünüyorum ama hangileri uyar bilemiyorum. Bana da bu konu hakkında yardım edebilir misiniz ?
Hocam bı video vardı tam hatırlamıyorum YouTube araştırın adam anahtarları deniyordu bu klavyede ve Sarı renklı(ismini unttum) bir anahtar çok iyiydi tüm yorumlarda sarı olanı beğenmişlerdi ben dahil çok güzel oluyor bu klavye ile sesi bı araştırın derim

Nezha

80+
Hocam bı video vardı tam hatırlamıyorum YouTube araştırın adam anahtarları deniyordu bu klavyede ve Sarı renklı(ismini unttum) bir anahtar çok iyiydi tüm yorumlarda sarı olanı beğenmişlerdi ben dahil çok güzel oluyor bu klavye ile sesi bı araştırın derim

Bu videodur dediğiniz hocam büyük ihtimalle:

Ice vein ve ttc crescent için buna bakabilirsiniz:

Benim favorim ice vein ama şu an switch değişme niyetim yok.

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,862
İsim
yusuf ecer
Ben de şimdi bakıyordum buna en mantıklı görünen bu eksilen tuşları %75 ANSI düzen için TR keycaps yok piyasada. Zaten oturup kendim için en iyi olanı tasarlamaya kalksam bundan fazlası aklıma gelmez. Mantıklı yerleştirmişler. Fiyatının da gösterdiğim bütçeyle aynı olması ironik.
Zaten türkçe ve dediğiniz şekilde başka bu şekilde keycaps gerçekten HİÇ YOK. Wraith yeni yaptı.

KaptanMC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
486
İsim
Mehmetcan İvrendi
Bu videodur dediğiniz hocam büyük ihtimalle:

Ice vein ve ttc crescent için buna bakabilirsiniz:

Benim favorim ice vein ama şu an switch değişme niyetim yok.
Yok hocam bu değil daha doğrusu 2'ci attığınız değil 1 attığınız hata veriyor girilmiyor

dr.luciano

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
872
İsim
Dr Luciano
Hocam ğ,ü,ş,i harfleri yerine semboller var. 1-0 numerik tuşlardaki semboller farklı. Shift tuşu büyük enter tuşu küçük. %75 ANSI olarak geçiyor. Wraith keycaps normal tr düzeni keycaps satıyormuş zaten arkadaşlar söyledi oradan gördüm. İptal etmelik bir durum yok yani.
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam siyahını aldıysan f75in zaten leobog graywood v3 switch. Beyazını aldıysan Leobog Reaper switch. Switch değişmek istiyorsan ice vein, ttc crescent var mı piyasada onlara bak.
teşekkür ediyorum. bakayım o zaman biraz. pek anlamıyorum o yüzden link istemiştim...

Nezha

80+
Yok hocam bu değil daha doğrusu 2'ci attığınız değil 1 attığınız hata veriyor girilmiyor
/watch?v=MJKswqSn_2M
hocam video sahibi embed onayını kapatmış o nedenle forumda önizlemeli göstermiyor. youtube.com devamına kopyala yapıştır yaparsanız bu video bahsettiğim.

KaptanMC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
486
İsim
Mehmetcan İvrendi
/watch?v=MJKswqSn_2M
hocam video sahibi embed onayını kapatmış o nedenle forumda önizlemeli göstermiyor. youtube.com devamına kopyala yapıştır yaparsanız bu video bahsettiğim.
Hocam attığım videoda adam 9 tanesini karşılaştırıyor bı bakın isterseniz

Not: bence en iyisi süt sarısı

Nezha

80+
Hocam attığım videoda adam 9 tanesini karşılaştırıyor bı bakın isterseniz

Not: bence en iyisi süt sarısı

hocam sesi çok tok bana göre, tercih meselesi tabi. Kullanımda ise milky yellow pro 50g kuvvet istiyor ice vein 42g. Daha az baskıya tepki veriyor ice vein. 8g fark çok etkili değildir ama takılan illa ki olacaktır.

KaptanMC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
486
İsim
Mehmetcan İvrendi
hocam sesi çok tok bana göre, tercih meselesi tabi. Kullanımda ise milky yellow pro 50g kuvvet istiyor ice vein 42g. Daha az baskıya tepki veriyor ice vein. 8g fark çok etkili değildir ama takılan illa ki olacaktır.
Tabi hocam kişiden kişiye değişir zevkler ve renkler tartışılmaz😁 ben kendi tercihini söyledim sadece çünkü Stock veya diğer sesler Mahkeme Salonundaki Dakdilolar gibi yani yazı yazarken günlük kullanımda vs. Okeyde oyun oynarken Nanayı yerim mesela ben membran klavye ile oyun oynarken bile bizimkiler bu ne ses yavaş bassana tuşlara diyor😂

Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
Serkan karakaya
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,414
Üyeler
160,844