Neler Yeni

AULA F75 İLK İNCELEME

atakanhan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
atakan
Arkadaşlar çok beklenen AULA F75 klavyem geldi. Kutuda vs herhangi bir sorun yok gayet sağlam bir şekilde ulaştı. BT ve 2.4G modları sorunsuz hatta bu yazıyı iphone’dan bağlanarak yazıyorum :D
IMG_5934.jpeg

Şuan işyerinde olduğum için detaylı incelemesini tam yapamadım merak edilen switchler de LEOBOG REAPER GREEN olarak geldi.
IMG_5936.jpeg

Klavyedeki bazı kısayollar
1731099244398.png

Klavyenin driver ve ayarları için bu video’yu izleyebilirsiniz. Detaylı inceleme ve faydalı bilgiler geldikçe konuyu güncelleyeceğim.

Son düzenleme:

soul

80+ Silver
ne kadara almıştınız vergi dahil miydi ? hayırlı olsun

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,502
İsim
Mehmet Aslan
Arkadaşlar çok beklenen AULA F75 klavyem geldi. Kutuda vs herhangi bir sorun yok gayet sağlam bir şekilde ulaştı. BT ve 2.4G modları sorunsuz hatta bu yazıyı iphone’dan bağlanarak yazıyorum :D
Alıntıyı görüntüle

Şuan işyerinde olduğum için detaylı incelemesini tam yapamadım merak edilen switchler de LEOBOG REAPER GREEN olarak geldi.
Alıntıyı görüntüle
hayırlı olsun güle güle kullanın. Bedava fiyatlı bir üründü :D

atakanhan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
atakan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

VVentos

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Yiğit
Ürün benim de elime ulaştı. Şu anda eksikliğini gördüğüm prntscrn ve ARTI tuşu var. Klavyede nasıl artı yapacağımı çözemedim :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Çözen varsa hızlıca aydınlatırsa sevinirim. Ayrıca klavyede Right-Ctrl'yi Right-Alt'a ve end tuşunu prntscrn'e çevirmeyi planıyorum.

xfeleas

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
156
İsim
Esen
Ürün benim de elime ulaştı. Şu anda eksikliğini gördüğüm prntscrn ve ARTI tuşu var. Klavyede nasıl artı yapacağımı çözemedim :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Çözen varsa hızlıca aydınlatırsa sevinirim. Ayrıca klavyede Right-Ctrl'yi Right-Alt'a ve end tuşunu prntscrn'e çevirmeyi planıyorum.
sharex kullanıp tuş atamak daha mantıklı screenshot için

Top Bottom