Neler Yeni

AULA F75 İLK İNCELEME

stoxbtw

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
stox
Yapılabiliyorsa muhtemelen keycaps değiştirme ile yapılıyordur tam bir bilgim yok hemen üzülme :D ama bence yapılmıyordur.
hocam hiç alışamıyorum yarım enterlara ve tam enter tuşlu k617 fizz se kullanıyorum hazine gibi

umtb

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
134
İsim
Bora
Benim şuanki klavye de Ghosting var hocam ve mekanik? Nasıl olmuyor neye göre söylüyorsunuz bunu klavyem MUCAI MKA610B
Mesaj otomatik birleştirildi:

Oluyor kankam mekanik olmasıyla bir alakası yok yanlış bilgi vermemeye dikkat edelim.
Mucai de olması normal yukarda da belirttim zaten %90 klavyelerde yoktur 100 liralık klavye mucai ne bekliyorsun hocam yanlış bilgi yok

hocam hiç alışamıyorum yarım enterlara ve tam enter tuşlu k617 fizz se kullanıyorum hazine gibi
Korkmayın hocam ghosting olmaz %99

Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
Ömer Faruk
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar
klavye üzerinde esc yanındaki ışığın mantığı ne özelleşiyor mu?

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
syl
Arkadaşlar çok beklenen AULA F75 klavyem geldi. Kutuda vs herhangi bir sorun yok gayet sağlam bir şekilde ulaştı. BT ve 2.4G modları sorunsuz hatta bu yazıyı iphone’dan bağlanarak yazıyorum :D
Alıntıyı görüntüle

Şuan işyerinde olduğum için detaylı incelemesini tam yapamadım merak edilen switchler de LEOBOG REAPER GREEN olarak geldi.
Alıntıyı görüntüle

Klavyedeki bazı kısayollar
Alıntıyı görüntüle

Klavyenin driver ve ayarları için bu video’yu izleyebilirsiniz. Detaylı inceleme ve faydalı bilgiler geldikçe konuyu güncelleyeceğim.

Hocam size kaç günde geldi ben 2 saate sipariş vericemde

WhatsApp Görsel 2024-11-13 saat 16.14.28_76828b5d.jpg

Eğer ortamda ışık var ise bu şekilde duruyor klavye. Benim odada Tp link tapo rgb led şerit var. Rgb kapattığımda ise monitörün ışığı ile tuşlar tamamen görünür oluyor. Tam karanlık olmuyor ortam. Karanlıkta bile yazabiliyorum. Tabi bire bir ışık geçirmiyor ama çevreden gelen aydınlatma ve tuşların beyaz olmasının verdiği avantajı da var sayarsak okunabilir oluyor.

Hocam size kaç günde geldi ben 2 saate sipariş vericemde
Hocam belki de en hızlı eline geçenlerden biriyim. Bundan daha erken gelen var mıdır bilmiyorum. 1 Kasım'da sipariş verdim, 9 Kasım'da teslim edildi bana.

Top Bottom