stoxbtw
80+
- Reaksiyon skoru
- 34
yapma yaaSanırım hayır, onu biraz kullanınca alışıyorsun elimdeki klavye 61 tuşlu ilk geldiğinde biraz zordu fakat artık alıştım.
yapma yaaSanırım hayır, onu biraz kullanınca alışıyorsun elimdeki klavye 61 tuşlu ilk geldiğinde biraz zordu fakat artık alıştım.
Yapılabiliyorsa muhtemelen keycaps değiştirme ile yapılıyordur tam bir bilgim yok hemen üzülmeyapma yaa![]()
hocam hiç alışamıyorum yarım enterlara ve tam enter tuşlu k617 fizz se kullanıyorum hazine gibiYapılabiliyorsa muhtemelen keycaps değiştirme ile yapılıyordur tam bir bilgim yok hemen üzülmeama bence yapılmıyordur.
Ne yapalım hocam yapacak bir şey yokhocam hiç alışamıyorum yarım enterlara ve tam enter tuşlu k617 fizz se kullanıyorum hazine gibi
Mucai de olması normal yukarda da belirttim zaten %90 klavyelerde yoktur 100 liralık klavye mucai ne bekliyorsun hocam yanlış bilgi yokBenim şuanki klavye de Ghosting var hocam ve mekanik? Nasıl olmuyor neye göre söylüyorsunuz bunu klavyem MUCAI MKA610B
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Oluyor kankam mekanik olmasıyla bir alakası yok yanlış bilgi vermemeye dikkat edelim.
Korkmayın hocam ghosting olmaz %99hocam hiç alışamıyorum yarım enterlara ve tam enter tuşlu k617 fizz se kullanıyorum hazine gibi
Hocam aulanın sitesinde anti ghosting olarak nkro yazıyor yani bütün tuşları aynı anda algılayabilir.Anti Ghosting baya lazım ya
fn shift yaparak kapanıyor ozellestırımıyoruzklavye üzerinde esc yanındaki ışığın mantığı ne özelleşiyor mu?
teşekkürler hocamfn shift yaparak kapanıyor ozellestırımıyoruz
Ne işe yarıyordu o ışık?fn shift yaparak kapanıyor ozellestırımıyoruz
bende bılmıyorum sanırım batarya ıle alakalıNe işe yarıyordu o ışık?
Hocam size kaç günde geldi ben 2 saate sipariş vericemdeArkadaşlar çok beklenen AULA F75 klavyem geldi. Kutuda vs herhangi bir sorun yok gayet sağlam bir şekilde ulaştı. BT ve 2.4G modları sorunsuz hatta bu yazıyı iphone’dan bağlanarak yazıyorum
Alıntıyı görüntüle
Şuan işyerinde olduğum için detaylı incelemesini tam yapamadım merak edilen switchler de LEOBOG REAPER GREEN olarak geldi.
Alıntıyı görüntüle
Klavyedeki bazı kısayollar
Alıntıyı görüntüle
Klavyenin driver ve ayarları için bu video’yu izleyebilirsiniz. Detaylı inceleme ve faydalı bilgiler geldikçe konuyu güncelleyeceğim.
Hocam belki de en hızlı eline geçenlerden biriyim. Bundan daha erken gelen var mıdır bilmiyorum. 1 Kasım'da sipariş verdim, 9 Kasım'da teslim edildi bana.Hocam size kaç günde geldi ben 2 saate sipariş vericemde