Spectre_zz
80+ Bronze
bu ne şimdi ürünü yollaman gerekmiyor mu
Offf benim böyle bir reklamım olmadı. Kötü bri şey yaptığımı söyledim arkadaş anladı durumu söyledi zaten.@B1L0 @Mehmet Yılmaz
KONU SAHIBINI FORUMDAN UZAKLASTIRIMISINI INSANLARI KOTU YONE SURUKLUYOR
YAPTIGI OLAY TAM ANLAMIYLA BU
temudan aldıgı mouse ve klavyeyı urun bozuk dıyıp temu musterı hızmetlerını kandırıyor ve urunu elınde tutup parasını cebıne atıyor ve burda alakasız alakasız konular acıp yaptıgını acık beyan dıle getırıp ınsanlarıda yanlıs yonledırıyor
ustelık nıckı farklı ıdı galıba sadece oluler gorurdü nıckı bu olaydan sonra nıckı degıstırmıs bellı kı
Gerekiyor.bu ne şimdi ürünü yollaman gerekmiyor mu
HALA BOS YORUM YAPIP KENDINI HAKLI CIKARMAYA CALISMANI HIC ANLAMIYORUM URUNDE KUSUR YOK NE DIYE PARA IADESI ISTEMEK ICIN MUSTERI HIZMETLERINE BASVURURSUNKI SONRA ONLAR DEDI BENDE TAMAM DEDIM DEMESINI BILIYORSUN
Ulan adama yazdım firmaya sorun bu durum doğal mı sorun var mı? Buraya yazdığımın aynısını yazdım adamlar direkt ürünü iade edin parayı gönderelim dedi.HALA BOS YORUM YAPIP KENDINI HAKLI CIKARMAYA CALISMANI HIC ANLAMIYORUM URUNDE KUSUR YOK NE DIYE PARA IADESI ISTEMEK ICIN MUSTERI HIZMETLERINE BASVURURSUNKI SONRA ONLAR DEDI BENDE TAMAM DEDIM DEMESINI BILIYORSUN
Tiktokta biri video yayınlamıştı valla çok fazla yayıldı ya.Bir yetkili konuyu silebilir mi artik? ne kadar cok insan ogrenirse o kadar kotu olacak cunku...
KENDINI KANDIRMAYA DEVAM EDEBILIRSIN O PARALAR KOLAY KAZNILMIYOR KASIRNDAKI HERKIM OLURSA OLSUN HAKKINI YIYEMESSINÜrünü geri göndeeiceğim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ulan adama yazdım firmaya sorun bu durum doğal mı sorun var mı? Buraya yazdığımın aynısını yazdım adamlar direkt ürünü iade edin parayı gönderelim dedi.
??????dayı konu falan silinmeyecek siz mesajlarınızı tam şuan tek tek düzenleyin yoksa iş kötü yere gidiyor
Göndermeyin yazıyordu sanki.Ürünü geri göndeeiceğim.