Neler Yeni

AULA F75 İnceleme

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,370
İsim
Diyarhan
@B1L0 @Mehmet Yılmaz
KONU SAHIBINI FORUMDAN UZAKLASTIRIMISINI INSANLARI KOTU YONE SURUKLUYOR
YAPTIGI OLAY TAM ANLAMIYLA BU

temudan aldıgı mouse ve klavyeyı urun bozuk dıyıp temu musterı hızmetlerını kandırıyor ve urunu elınde tutup parasını cebıne atıyor ve burda alakasız alakasız konular acıp yaptıgını acık beyan dıle getırıp ınsanlarıda yanlıs yonledırıyor
ustelık nıckı farklı ıdı galıba sadece oluler gorurdü nıckı bu olaydan sonra nıckı degıstırmıs bellı kı
Offf benim böyle bir reklamım olmadı. Kötü bri şey yaptığımı söyledim arkadaş anladı durumu söyledi zaten.
Mesaj otomatik birleştirildi:

bu ne şimdi ürünü yollaman gerekmiyor mu
Gerekiyor.

vladvlad

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
307
İsim
vladimiz putin
Bir yetkili konuyu silebilir mi artik? ne kadar cok insan ogrenirse o kadar kotu olacak cunku...

Palo DAYI 👑

80+ Gold

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,370
İsim
Diyarhan
Ürünü geri göndeeiceğim.

HALA BOS YORUM YAPIP KENDINI HAKLI CIKARMAYA CALISMANI HIC ANLAMIYORUM URUNDE KUSUR YOK NE DIYE PARA IADESI ISTEMEK ICIN MUSTERI HIZMETLERINE BASVURURSUNKI SONRA ONLAR DEDI BENDE TAMAM DEDIM DEMESINI BILIYORSUN
Ulan adama yazdım firmaya sorun bu durum doğal mı sorun var mı? Buraya yazdığımın aynısını yazdım adamlar direkt ürünü iade edin parayı gönderelim dedi.

Modlar konuyu silsin en iyisi. Ben bunu yaymak istesem her türlü yayarım bu şekil uğraşır mıyım?

vladvlad

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
307
İsim
vladimiz putin
sag tik incele :d

Palo DAYI 👑

80+ Gold
Ürünü geri göndeeiceğim.

Ulan adama yazdım firmaya sorun bu durum doğal mı sorun var mı? Buraya yazdığımın aynısını yazdım adamlar direkt ürünü iade edin parayı gönderelim dedi.
KENDINI KANDIRMAYA DEVAM EDEBILIRSIN O PARALAR KOLAY KAZNILMIYOR KASIRNDAKI HERKIM OLURSA OLSUN HAKKINI YIYEMESSIN

turki

80+
dayı konu falan silinmeyecek siz mesajlarınızı tam şuan tek tek düzenleyin yoksa iş kötü yere gidiyor

Spectre_zz

80+ Bronze
arkadaşlar kimsenin ürünü bedavaya aldığı yok bi sakin olun be adamlar klavyeyi geri yolla demiş zaten yok öyle para iadesi

dayı konu falan silinmeyecek siz mesajlarınızı tam şuan tek tek düzenleyin yoksa iş kötü yere gidiyor
??????

ne işi ne diyonuz kral

PANTÜRK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
317
İsim
Burak Taşdemir
Vicdan senin vicdanın. Burada mevzu olan husus böyle bir durumun farkında olan kötü niyetli kişilerin bu durumun farkında olabilecek olmaları.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom