Neler Yeni

🔥İndirim AULA F75 MEKANİK KLAVYE TEMU 920-950TL

umutatwss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
250
İsim
umut
Sen düşünmekten ürünü alamıcaksın :D
graywood v3 ile v4 arası aşırı fark var mı hocam ? geçenlerde temuda 280 tlydi 70 tanesi zam gelmiş 800 tl olmuş arada devada fark varsa üzüleceğim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Al geç, ev klavye dolu ben bile aldım. Çevremdeki herkese de alıp aldırdım. Switch çıkmasa bile bedava :dddd
hangi modeli aldınız hocam ? yoksa ikisini de mi aldınız

RayqHS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Rayq61
graywood v3 ile v4 arası aşırı fark var mı hocam ? geçenlerde temuda 280 tlydi 70 tanesi zam gelmiş 800 tl olmuş arada devada fark varsa üzüleceğim

siyah olan hoş ondan al

KaptanMC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
486
İsim
Mehmetcan İvrendi
Al geç, ev klavye dolu ben bile aldım. Çevremdeki herkese de alıp aldırdım. Switch çıkmasa bile bedava :dddd
Hoacm aldımda şimdi sepet tutarını tamalaması için aldığım ürünü nasıl İade edicem daha doğrusu iptal edicem?

umutatwss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
250
İsim
umut
siyah olan hoş ondan al
hocam beyaz olanı aldım da fiyat eşitlemesi talebinde bulundum tüm parayı iade ettiler ama sipariş kargodaydı şu an kargoyu takip edemiyorum garip bir şey oldu kredi de hesapta duruyor beyaz gelirse 1 tur da siyah mı alsam

Hoacm aldımda şimdi sepet tutarını tamalaması için aldığım ürünü nasıl İade edicem daha doğrusu iptal edicem?
yeni aldıysanız siparişlerim bölümünden ürünlere gelince altta iptal / iade gibi bir şey var ordan tikleyebiliyorsunuz tikleyip devam edin iade yöntemini seçin

KaptanMC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
486
İsim
Mehmetcan İvrendi
hocam beyaz olanı aldım da fiyat eşitlemesi talebinde bulundum tüm parayı iade ettiler ama sipariş kargodaydı şu an kargoyu takip edemiyorum garip bir şey oldu kredi de hesapta duruyor beyaz gelirse 1 tur da siyah mı alsam

yeni aldıysanız siparişlerim bölümünden ürünlere gelince altta iptal / iade gibi bir şey var ordan tikleyebiliyorsunuz tikleyip devam edin iade yöntemini seçin
Hocam iptal varda basınca tasaruuf ettiniz iptal etmek istediğinize eminmisiniz falan diyor tüm ürünü iptal etmesin???

Şimdi 10 gün klavyenin gelmesini mı bekleyeceğim🥱🥱😪😪😴😴

Son düzenleme:

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,861
İsim
yusuf ecer

Beyazı aldım, siyahı belki alırım. Çevrem de hep beyaz aldı.

Çok fark yoktur ya, lubelu hali galiba sadece.

Ürünleri iptal et de, emin misiniz diyecek evet de sonra seçip iptal et istediklerini.

KaptanMC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
486
İsim
Mehmetcan İvrendi
Ürünleri iptal et de, emin misiniz diyecek evet de sonra seçip iptal et istediklerini.
Hallettim hocam

Beni gazladınız sağolun yoksa ben mal gibi daha ürün kalkana kadar almayacaktım muhtemelen 😅

Beyler bu arada konuyla alakasız spoiler vereyim Abdullah abi'nin aF/P sistemi %99 RTX 4070 Asus Sistem geliyor

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,614
İsim
Kerem Çavuş
Hallettim hocam

Beni gazladınız sağolun yoksa ben mal gibi daha ürün kalkana kadar almayacaktım muhtemelen 😅

Beyler bu arada konuyla alakasız spoiler vereyim Abdullah abi'nin aF/P sistemi %99 RTX 4070 Asus Sistem geliyor
Kart gainward ghost

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,745
İsim
Emir
Allah askina kargo guncellendi bu uçak 2gun napti be birader.

Ekler

• Screenshot_20241108_060308_Temu.jpg
    Screenshot_20241108_060308_Temu.jpg
    310.3 KB · Hit: 54
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Abdulkadir Tatlı
Ben bu gün beyaz siyah karışık olan modeli aldım yanına da birşeyler ekledim internetten bakın 70 TL indirim kodu falanda geliyor eklediğiniz şeyler bedava gelir kodu göremeyen olursa haber etsin

Top Bottom