❌İndirim Bitti! AULA F75 MEKANİK KLAVYE TEMU 920-950TL

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Aynı şey bende de var
Hocam yazılımında sleep diye bir kısım var onu kapatınca düzeldi sanırım. 1-2 dakika bekledim kapanmadı. Ayarı kapatınca düzeliyor sanırım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ayriyeten klavyenin gecikme değerini ölçebilmem için önerebileceğiniz bir site var mı? 1-2 sitede denedim ama değerler çok yüksek çıkıyor. Nedeni ne olabilir ? Debounce ayarını 5'e çektim yazılımdan ayriyeten kablolu iken de yakın değerler çıkıyor.

Biraz geç oldu ama aldım sonunda. Teşekkürler. Müşteri hizmetleri ile iletişime geçip önce kupon sonrada kredi talep ettim. Baya uyguna geldi bu şekilde.
aldığın mikrofon nasıl bir linkini atar mısın ben sepet tamamlansın diye dümenden bi keycaps koymuştum bari işe yarar bir şey olsun.

nedense siyaha aşık oldum daha bi premium hissi veriyor beyaza kıyasla
hocam bir ricam var klavye nin yan profilini görecek şekilde telefonu masaya dayayarak çeker misiniz klavye tuş eğimini ve yerden yüksekliğini merak ediyorum elim büyük klavye yüksek ve eğim yukardan aşarıya çok bulunmuyorsa sipariş vereceğim. o profilden hiç göremedim klavyeyi benim için çok önemli :d

hocam bir ricam var klavye nin yan profilini görecek şekilde telefonu masaya dayayarak çeker misiniz klavye tuş eğimini ve yerden yüksekliğini merak ediyorum elim büyük klavye yüksek ve eğim yukardan aşarıya çok bulunmuyorsa sipariş vereceğim. o profilden hiç göremedim klavyeyi benim için çok önemli :d
2 adet ayağı var hocam. 3 farklı yükseklikte kullanabiliyorsunuz.

Beyler temu dan klavye dışında önerisi olan var mı kupon var ona göre kullanacağım klavyeden 1 tane beyaz var başka öneriniz yoksa bir de siyah alayım diyorum

aldığın mikrofon nasıl bir linkini atar mısın ben sepet tamamlansın diye dümenden bi keycaps koymuştum bari işe yarar bir şey olsun.
BM800 mikrofon bende vardı zaten. Mikrofon güzel yeterli gayet. 2019'da Aliexpressten 70₺ ye almıştım hala kullanıyorum. Ses kartı ve kablo lazımdı bu paketi görünce direkt bunu aldım. Kuponla falan bedavaya geldi gibi bişey oldu. :D

Son düzenleme:
2 adet ayağı var hocam. 3 farklı yükseklikte kullanabiliyorsunuz.
hocam ayaklık üst kısımda benim için ön kısımda da olması gerek ya da yüksekliği fazla olması lazım üst kısım ayaklarını açınca alt kısım yine çok aşarıda kalıyor benim için tutuşum farkı biraz :(

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,138
Üyeler
183,786
Son üye
maksut
Geri