Hocam yazılımında sleep diye bir kısım var onu kapatınca düzeldi sanırım. 1-2 dakika bekledim kapanmadı. Ayarı kapatınca düzeliyor sanırım.Aynı şey bende de var
yazılımda virüs var diyolar hocam sen nerden indirdinHocam yazılımında sleep diye bir kısım var onu kapatınca düzeldi sanırım. 1-2 dakika bekledim kapanmadı. Ayarı kapatınca düzeliyor sanırım.
aldığın mikrofon nasıl bir linkini atar mısın ben sepet tamamlansın diye dümenden bi keycaps koymuştum bari işe yarar bir şey olsun.Biraz geç oldu ama aldım sonunda. Teşekkürler. Müşteri hizmetleri ile iletişime geçip önce kupon sonrada kredi talep ettim. Baya uyguna geldi bu şekilde.
3 kasımda aldım bugün elime ulaştıNE ZAMAN ALDIN ?
Epomaker'ın kendi sitesinde var. Bir uyarı filan vermedi bende.yazılımda virüs var diyolar hocam sen nerden indirdin
hocam bir ricam var klavye nin yan profilini görecek şekilde telefonu masaya dayayarak çeker misiniz klavye tuş eğimini ve yerden yüksekliğini merak ediyorum elim büyük klavye yüksek ve eğim yukardan aşarıya çok bulunmuyorsa sipariş vereceğim. o profilden hiç göremedim klavyeyi benim için çok önemli :dnedense siyaha aşık oldum daha bi premium hissi veriyor beyaza kıyasla
2 adet ayağı var hocam. 3 farklı yükseklikte kullanabiliyorsunuz.hocam bir ricam var klavye nin yan profilini görecek şekilde telefonu masaya dayayarak çeker misiniz klavye tuş eğimini ve yerden yüksekliğini merak ediyorum elim büyük klavye yüksek ve eğim yukardan aşarıya çok bulunmuyorsa sipariş vereceğim. o profilden hiç göremedim klavyeyi benim için çok önemli :d
BM800 mikrofon bende vardı zaten. Mikrofon güzel yeterli gayet. 2019'da Aliexpressten 70₺ ye almıştım hala kullanıyorum. Ses kartı ve kablo lazımdı bu paketi görünce direkt bunu aldım. Kuponla falan bedavaya geldi gibi bişey oldu.aldığın mikrofon nasıl bir linkini atar mısın ben sepet tamamlansın diye dümenden bi keycaps koymuştum bari işe yarar bir şey olsun.
hocam ayaklık üst kısımda benim için ön kısımda da olması gerek ya da yüksekliği fazla olması lazım üst kısım ayaklarını açınca alt kısım yine çok aşarıda kalıyor benim için tutuşum farkı biraz2 adet ayağı var hocam. 3 farklı yükseklikte kullanabiliyorsunuz.