Neler Yeni

🔥İndirim AULA F75 MEKANİK KLAVYE TEMU 920-950TL

Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Berke Koray
Aynı şey bende de var
Hocam yazılımında sleep diye bir kısım var onu kapatınca düzeldi sanırım. 1-2 dakika bekledim kapanmadı. Ayarı kapatınca düzeliyor sanırım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ayriyeten klavyenin gecikme değerini ölçebilmem için önerebileceğiniz bir site var mı? 1-2 sitede denedim ama değerler çok yüksek çıkıyor. Nedeni ne olabilir ? Debounce ayarını 5'e çektim yazılımdan ayriyeten kablolu iken de yakın değerler çıkıyor.

Knnmw

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,359
İsim
Kaan
Biraz geç oldu ama aldım sonunda. Teşekkürler. Müşteri hizmetleri ile iletişime geçip önce kupon sonrada kredi talep ettim. Baya uyguna geldi bu şekilde.
aldığın mikrofon nasıl bir linkini atar mısın ben sepet tamamlansın diye dümenden bi keycaps koymuştum bari işe yarar bir şey olsun.

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,693
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776
Discord
Alperburaks

m54b30

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
aykan belin
nedense siyaha aşık oldum daha bi premium hissi veriyor beyaza kıyasla
hocam bir ricam var klavye nin yan profilini görecek şekilde telefonu masaya dayayarak çeker misiniz klavye tuş eğimini ve yerden yüksekliğini merak ediyorum elim büyük klavye yüksek ve eğim yukardan aşarıya çok bulunmuyorsa sipariş vereceğim. o profilden hiç göremedim klavyeyi benim için çok önemli :d

Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Berke Koray
hocam bir ricam var klavye nin yan profilini görecek şekilde telefonu masaya dayayarak çeker misiniz klavye tuş eğimini ve yerden yüksekliğini merak ediyorum elim büyük klavye yüksek ve eğim yukardan aşarıya çok bulunmuyorsa sipariş vereceğim. o profilden hiç göremedim klavyeyi benim için çok önemli :d
2 adet ayağı var hocam. 3 farklı yükseklikte kullanabiliyorsunuz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
mahmut
Benim klavye neden 2 kez gümrüğe girdi ? Ve 3 gündür gümrük tamamlanmış halde duruyor.

Akhiore

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
746
İsim
Oğuzhan Aktaş
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak fırsatlar
Beyler temu dan klavye dışında önerisi olan var mı kupon var ona göre kullanacağım klavyeden 1 tane beyaz var başka öneriniz yoksa bir de siyah alayım diyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
131
İsim
Oğuz Tutkun
aldığın mikrofon nasıl bir linkini atar mısın ben sepet tamamlansın diye dümenden bi keycaps koymuştum bari işe yarar bir şey olsun.
BM800 mikrofon bende vardı zaten. Mikrofon güzel yeterli gayet. 2019'da Aliexpressten 70₺ ye almıştım hala kullanıyorum. Ses kartı ve kablo lazımdı bu paketi görünce direkt bunu aldım. Kuponla falan bedavaya geldi gibi bişey oldu. :D

Son düzenleme:

m54b30

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
aykan belin
2 adet ayağı var hocam. 3 farklı yükseklikte kullanabiliyorsunuz.
hocam ayaklık üst kısımda benim için ön kısımda da olması gerek ya da yüksekliği fazla olması lazım üst kısım ayaklarını açınca alt kısım yine çok aşarıda kalıyor benim için tutuşum farkı biraz :(

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,497
Üyeler
161,068
Son üye
FatihTK
Top Bottom