tunahanozler
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 102
Ulan bende korktum bianlıkFark etmiyor iki üç çince yazı yazıyor sadece artısı bu![]()
Ulan bende korktum bianlıkFark etmiyor iki üç çince yazı yazıyor sadece artısı bu![]()
sürekli kapanmaması derken 3-5 dakika dokunmadığında kapanmasından mı bahsedıyorsun?wireless kullanırken ışıklarının devamlı kapanmaması için ne yapmak gerekiyor
1dk dokunmayınca falan kapanıyor ışıklarısürekli kapanmaması derken 3-5 dakika dokunmadığında kapanmasından mı bahsedıyorsun?
uygulamasından sleep ayarını kapatman gerekiyor1dk dokunmayınca falan kapanıyor ışıkları
bendede hiç düşmedi 1 haftaya yakın oldu usb ile bağladığımdan falan ile herhalde.Garip bir soru olacak ama bir şey sormak istiyorum. Fn+b yapınca batarya seviyesini rakamlarla gösterdiği yerde her rakam %10 mu gösteriyor? Geldiği günden beri hala düşmed batarya merak ettim![]()
evet 10 tane tuş her bir tuş %10 ifade ediyorGarip bir soru olacak ama bir şey sormak istiyorum. Fn+b yapınca batarya seviyesini rakamlarla gösterdiği yerde her rakam %10 mu gösteriyor? Geldiği günden beri hala düşmed batarya merak ettim![]()
Hocam yani usbyle bağlanıyorsanız zaten şarjda kullanıyo oluyorsunuz.bendede hiç düşmedi 1 haftaya yakın oldu usb ile bağladığımdan falan ile herhalde.
Ya nasıl 28tl oluyor hocam ben anlamadım o muhabbeti1200den satamazsın hocam burda ortalama herkes 700 e filan aldı ucuza alanda oldu dün mesela 28tlye alabiliyordum ancak 2 tane aldığım için vazgeçtim bağımlılık yapacaktı yoksa![]()
usb daha iyi değilmi neden herken diğer türlü bağlanıyor hangisi açıktı hatırlayamadım eve geçince bakarım.Hocam yani usbyle bağlanıyorsanız zaten şarjda kullanıyo oluyorsunuz.
Hangi mod açık ayıptır sorması
Usbyle bağlamak tabii en iyisi kablosuzlara göre de minik bi fark.usb daha iyi değilmi neden herken diğer türlü bağlanıyor hangisi açıktı hatırlayamadım eve geçince bakarım.
hocam kablo falan yokUsbyle bağlamak tabii en iyisi kablosuzlara göre de minik bi fark.
Kabloyla bağlayıp bluetoothla mı bilgisayara bağlıyorsunuz diye sordum.