Neler Yeni

Aula F75 Türkiye fiyatı nedir?

Palo DAYI 👑

80+ Gold
500 tabii ekstrem. 950TL ama normalde.

Benim demek istediğim: bu klavye 65-70 dolarsa bu adam nasıl 2100'e satmış? O fiyatı görünce acaba 65-70 dolar değil de daha mı ucuz diye düşündüm.
950de normal degilki
TR de bahsettiğiniz satıcı ürünü 60 dolardan alsa 2k falan yapıyor ki şuanda üzerine kar koyup 2800 satışa koymuş 950 hala karlı hatta karın karı fiyat

Fantastiktürk

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Zaten ilk alanlar genelde 500-600 civarına aldı. Sonlara doğru da o fiyata alabilen sayısı çoktu. 950TL'de olması gerek fiyatının neredeyse 3'de 1'i hocam normal değil yani.
Neden hocam? Kupon falan mı yoksa ilk başta daha mı ucuzdu?
Tr garantisi diye bir şey yok onlar ithalatçı garantili. Resmi garanti değiller yani. Resmi olması için AULA Türkiye'nin disbritör olması lazım. Ayrıca ucuza satanlarda Temu'dan alıp satanlar. Firma ne amaçlı bunu yaptı bilemem ama uyguna verdi işte.
Haaa siz diyorsunuz ki bu mağaza da Temu'dan aldı. Doğru mu anladım? Ben 8. ay olduğu için Temu'da indirimde değildir, o zaman mağaza distrubutordür diye düşünmüştüm.

Fantastiktürk

80+ Bronze
En İyi Cevap
1

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,262
İsim
Muhammed emin efe
Neden hocam? Kupon falan mı yoksa ilk başta daha mı ucuzdu?

Haaa siz diyorsunuz ki bu mağaza da Temu'dan aldı. Doğru mu anladım? Ben 8. ay olduğu için Temu'da indirimde değildir, o zaman mağaza distrubutordür diye düşünmüştüm.
Yok öyle demiyorum ama direkt firmadanda temin etseler firma resmi olarak Türkiye'de olmadığı için aslında ithalatçı garantili oluyorlar. Yani heryerden almış olabilirler. İçlerinde oradan alanda olabilir. Ama garanti mevzusuna pek takılmayın maks 1 switch bozulur onuda değiştirirsin zaten.

Fantastiktürk

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Yok öyle demiyorum ama direkt firmadanda temin etseler firma resmi olarak Türkiye'de olmadığı için aslında ithalatçı garantili oluyorlar. Yani heryerden almış olabilirler. İçlerinde oradan alanda olabilir. Ama garanti mevzusuna pek takılmayın maks 1 switch bozulur onuda değiştirirsin zaten.
Bu giriş seviye klavyelerde birden çalişmama vs. sorunlar olabiliyormuş bazen. Umarım öyle bir şey olmaz. Teşekkürler cevaplar için.

agno

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
317
İsim
burak
bu klavye fiyat geşmişine bakarak alırsanız yanılırsınız klavyelerle biraz ilgilenen adam anlıyor zaten bedeva olduğunu keycaps parasına, 70 tane switch parasına taş gibi klavye alıyorsun
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu giriş seviye klavyelerde birden çalişmama vs. sorunlar olabiliyormuş bazen. Umarım öyle bir şey olmaz. Teşekkürler cevaplar için.
konusunu açmıştım amazonda 4kya satılan feker IK85 aldım kablosuz modda stabil çalışmıyordu sadece kablolu kullanıyordum bunu 3-5 gündür kullanıyorum herhangi bir sorun görmedim

Son düzenleme:

Fantastiktürk

80+ Bronze
En İyi Cevap
1

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,937
İsim
yusuf ecer
Gördüğüm kadarıyla mağazanın biri 2100TL'den satmış 8. ayda. Düzenli olarak fiyatını yükseltmiş ve şu an 3000'e satıyor.

Bu klavye minimum 60 dolar değil mi? Nasıl bu kadar ucuz fiyattan satabiliyor? O zaman klavye 60 dolar değil? Temu indirimi o kadar da ekstrem durmuyor bu fiyata göre.
Mesaj otomatik birleştirildi:

@freygasm
Hocam bu ürünler toabao gibi local çin sitelerinde 20-25usdden satılıyor zaten. Kar edemeseler o fiyatlara da satmazlar. Euya fiyatlar %100-200 civarında yüksek geliyor nakliye vs gibi şeyler eklenerek. Şuan temuda 565tl olmasının sebebi de muhtemelen reklam yapmak veya bence dolar kurunu 10tlden falan hesapladılar :D Kendi sitesinde vergi-kargo hariç 70usd. Zamanında amazonda 3400e falan satılıyordu f75ler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,018,321
Üyeler
161,435
Son üye
özgür41
Top Bottom