- Bütçe
- 0100
reset gerekiyor buna kral yazılımdan bir şey değiştirmiş arkadaş sanırsamfn+w yap
ses açma kapama dairesine 3 saniyeli basılı tut düzelcek oAlıntıyı görüntüleklavye çalışıyor ama herhangi bir işlev yapmıyor ses açma kapama dairesi sürekli ışık kapatıp açmaya yarıyor değişmiyor sese geçmiyor yazı vs hiçbir işlev yapmıyor fn tuşu hiçbir işlev yapmıyor ve sürekli win tuşunun olduğu ışık yanık duruyor sorun nedir sizce
Olmuyor üstad resette attım programdan hiçbir şekilde olmuyorreset gerekiyor buna kral yazılımdan bir şey değiştirmiş arkadaş sanırsam
Mesaj otomatik birleştirildi:
ses açma kapama dairesine 3 saniyeli basılı tut düzelcek o
Olmuyor üstad resette attım programdan hiçbir şekilde olmuyor
program bozuk hocam ses tekerliğine 3 saniye bastığınızda shift ctrl ve win tuşları parlıycak o zaman renk değiştirme modu gidiyor bir de fn w yapın resetleyip düzelicektirOlmuyor üstad resette attım programdan hiçbir şekilde olmuyor
Renk değiştirme modu gitmiyor hocam sıkıntı orda hiçbir tepkime yoktur fn ve yuvarlak tustaprogram bozuk hocam ses tekerliğine 3 saniye bastığınızda shift ctrl ve win tuşları parlıycak o zaman renk değiştirme modu gidiyor bir de fn w yapın resetleyip düzelicektir
Denedim üstad olmuyorbunu denedin mi
farklı modda çalıştırmayı denedin miRenk değiştirme modu gitmiyor hocam sıkıntı orda hiçbir tepkime yoktur fn ve yuvarlak tusta
Mesaj otomatik birleştirildi:
Denedim üstad olmuyor
Hocam farklı bir yöntemle Wifi vs. İle bağlamayı DeneyinAlıntıyı görüntüleklavye çalışıyor ama herhangi bir işlev yapmıyor ses açma kapama dairesi sürekli ışık kapatıp açmaya yarıyor değişmiyor sese geçmiyor yazı vs hiçbir işlev yapmıyor fn tuşu hiçbir işlev yapmıyor ve sürekli win tuşunun olduğu ışık yanık duruyor sorun nedir sizce
Sönmüyor üstadFn + win yapınca ışık sönmüyor mu
Denedim üstad Bluetooth görmüyor bulunmuyor zaten diğer 2 sini denedimHocam farklı bir yöntemle Wifi vs. İle bağlamayı Deneyin
Mod değişmiyor üstad sanki kitlendi hiçbir eylem yapılmıyor fn tuşuna bastığında w ve 4 rakamının ışığı yanıyorfarklı modda çalıştırmayı denedin mi
Yaptım denedimprogramı sil, klavyeyi resle