Neler Yeni

Aula f75ten FAZLADAN alinmali mi sizce?

Hermitus

80+ Bronze

umutatwss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
255
İsim
umut
al bence ister yedek olarak kullan ister başka ses profili için kasa olarak kullan eskiden gmk67 tarzı kasalar alınırdı switchsiz keycapsiz o mantık ennnnnn kötü ihtimal aldığın fiyata benzer bir fiyatta satarsın her türlü almak mantıklı bence zarar ettirmez yani aradan süre geçtikçe de fiyatı artar

Darkone22

80+ Bronze

Vaga

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Emirhan
ben satma degilde ama belki switch degisip beyazdan devam eder siyahi satabilirim indirim bitmeden aliyim dedim yuzde 20 kuponda var 800e geliyor
hocam kuponu nasıl aldınız ? sepet minimum 670 diyor aldıklarımı iade etsem sıkınıtı olur mu ?

Ruffian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,181
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Laptop, PC, Limitler
Türkiye olarak aç gözlülüğümüzü yenmemiz gerek 1 tane neyinize yetmiyor arkadaşlar hepsi aynı işlevde zaten.

yerudaska

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
127
İsim
psikopat
hocam kuponu nasıl aldınız ? sepet minimum 670 diyor aldıklarımı iade etsem sıkınıtı olur mu ?
onceki siparislerin durumunu sordum kargodaydi bot otomatik 2 tane tanimladi yuzde 20. aldiktan sonra iade ederseniz sikinti olmaz bende oyle yaiptim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Türkiye olarak aç gözlülüğümüzü yenmemiz gerek 1 tane neyinize yetmiyor arkadaşlar hepsi aynı işlevde zaten.
ne alaka hocam yedek olarak almak istedim ben.

Dahası  
Reaksiyon skoru
85
İsim
Yasin
klavye bugün elime geçti ama bişey sorucam bu klavyede tuş basım hissayatı aşırı hassas sizdede öyle mi ? tuşun üzerine parmağımı koydugumda basıyor resmen

Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Alper Uğurcan
merhaba sonunda aula elime ulasti sesi ve rengi cok hos siyahindanda aliyim dedim 800e geliyor ama stok yok beyaz var sadece bende bir tane daha almak istiyorum sizce bir tane daha beyaz almaliyim elimde beyaz var zaten dayanamiyorum ama :D
Tüm ekipmanların tamsa alınır, fiyatına değer

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,223
Üyeler
161,256
Son üye
WhyYouJump
Top Bottom