Neler Yeni

Aula f75ten FAZLADAN alinmali mi sizce?

yerudaska

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
114
İsim
psikopat

Ruffian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,181
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Laptop, PC, Limitler
onceki siparislerin durumunu sordum kargodaydi bot otomatik 2 tane tanimladi yuzde 20. aldiktan sonra iade ederseniz sikinti olmaz bende oyle yaiptim
Mesaj otomatik birleştirildi:

ne alaka hocam yedek olarak almak istedim ben.
yedek? neyinize yarayacak ki hocam almışsınız ve çalışıyor tamam bu kadar açgözlülüğe gerek yok.

Vaga

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Emirhan
onceki siparislerin durumunu sordum kargodaydi bot otomatik 2 tane tanimladi yuzde 20. aldiktan sonra iade ederseniz sikinti olmaz bende oyle yaiptim

ne alaka hocam yedek olarak almak istedim ben.
anlamadım şimdi sipariş edip direk iptal etsem klavyeyi gönderirler mi ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
84
İsim
bedirhan
merhaba sonunda aula elime ulasti sesi ve rengi cok hos siyahindanda aliyim dedim 800e geliyor ama stok yok beyaz var sadece bende bir tane daha almak istiyorum sizce bir tane daha beyaz almaliyim elimde beyaz var zaten dayanamiyorum ama :D
hocam bende aldım ama benim hoşuma gitmedi bana göre biraz sesli ve klavye yani sessiz olsun yeter bana göre yedek olarak alınabilir onun dısında ben almazdım biraz fazla sesli

anlamadım şimdi sipariş edip direk iptal etsem klavyeyi gönderirler mi ?
o nasıl oluyor ya o.O2

yerudaska

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
114
İsim
psikopat
yedek? neyinize yarayacak ki hocam almışsınız ve çalışıyor tamam bu kadar açgözlülüğe gerek yok.
hocam acgozlululk derken sizde alin stok erimiyor var stok alabilirsiniz bi tane aldim ve bir tane daha almayi dusunuyorum yani?

Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Alper Uğurcan
bendede oyle blue switchten gecince rahatladigimi hssetttim ama arada yanlislikla iki tane bastigim oluyor.

kulaklik yok mouse ajazz klavye aula
Ben olsam önce kulaklığımı tamamlardım

Vaga

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Emirhan
hocam bende aldım ama benim hoşuma gitmedi bana göre biraz sesli ve klavye yani sessiz olsun yeter bana göre yedek olarak alınabilir onun dısında ben almazdım biraz fazla sesli

o nasıl oluyor ya o.O2
Şimdi sepet tutarı 670 olması lazım ekstra ürün ekleyip çıkartacağım yoksa vergiyle 1000 TL yi geçiyer.

Ruffian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,181
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Laptop, PC, Limitler
hocam acgozlululk derken sizde alin stok erimiyor var stok alabilirsiniz bi tane aldim ve bir tane daha almayi dusunuyorum yani?
kısaca açgözlülük bunu cimrilik olarak düşünmeyin tasarruf denen şeyden yoksunuz umarım kısa sürede ne demek istediğimi anlarsınız bana laptop klavyesi yetiyor gerek yok saolun.

aras63

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
aras çayır
merhaba sonunda aula elime ulasti sesi ve rengi cok hos siyahindanda aliyim dedim 800e geliyor ama stok yok beyaz var sadece bende bir tane daha almak istiyorum sizce bir tane daha beyaz almaliyim elimde beyaz var zaten dayanamiyorum ama :D
merhabalar bende aynı klavyeyi sipariş verdim fakat nasılsa ad kısmına soy adımıda yazmışım ve soy ad kısmınada soy adımı yazdım yanş soy adım 2 kere gözüküyo kargoya verildi pazartesi günü sipariş verdim ne yapmalıyım yardımcı olabilirmisiniz

yerudaska

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
114
İsim
psikopat
kısaca açgözlülük bunu cimrilik olarak düşünmeyin tasarruf denen şeyden yoksunuz umarım kısa sürede ne demek istediğimi anlarsınız bana laptop klavyesi yetiyor gerek yok saolun.
hocam ne bileyim ustune su dokulur veya bozulur diye yedek almayi dusunuyorum arti uygun yani bu fiyata bulamazsiniz sizin kendi tercihiniz alip almamak

merhabalar bende aynı klavyeyi sipariş verdim fakat nasılsa ad kısmına soy adımıda yazmışım ve soy ad kısmınada soy adımı yazdım yanş soy adım 2 kere gözüküyo kargoya verildi pazartesi günü sipariş verdim ne yapmalıyım yardımcı olabilirmisiniz
kargodaysa kargo sirketini aramayi deneyebilirsiniz ben dhlde oyle yaptim

Ruffian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,181
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Laptop, PC, Limitler
hocam ne bileyim ustune su dokulur veya bozulur diye yedek almayi dusunuyorum arti uygun yani bu fiyata bulamazsiniz sizin kendi tercihiniz alip almamak
işte sırf fiyatı uygun diye yapışıyoruz ama tasarruf denen şeyden yoksun kalıyoruz her türlü aynı işlevi görüyor zaten bu dediğiniz mantığa göre gidersek 2 tane TV almamız gerekecek almak ister isek.

aras63

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
aras çayır
başka bi numaradan arayıp başka bir numara sorgulatmak istiyorum dedim bu numaraya ait bir kargo bulunamadı dedi gümrükte sıkıntı cıkarır demi yada ne zaman mh aramalıyım

yerudaska

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
114
İsim
psikopat
işte sırf fiyatı uygun diye yapışıyoruz ama tasarruf denen şeyden yoksun kalıyoruz her türlü aynı işlevi görüyor zaten bu dediğiniz mantığa göre gidersek 2 tane TV almamız gerekecek almak ister isek.
tvye param yetmiyor ama oyle bir fark var. :D

başka bi numaradan arayıp başka bir numara sorgulatmak istiyorum dedim bu numaraya ait bir kargo bulunamadı dedi gümrükte sıkıntı cıkarır demi yada ne zaman mh aramalıyım
cikarabilir,

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,419
Üyeler
160,846
Son üye
Yigit42
Top Bottom