🔥İndirim Aula Win68 He Pro Manyetik Klavye 1659 TL

en ucuz manyetik klavye fiyatına göre cok iyi. Manyetik klavye arayanlar kaçırmasın
%60 versiyonu da hemen hemen aynı fiyatta daha küçük arayanlar bunuda seceblir

en ucuz manyetik klavye fiyatına göre cok iyi. Manyetik klavye arayanlar kaçırmasın
üstad sen bilgili birine benziyorsun aula f87 mi bu mu sence

Hocam f75 mi f99 mu amazonda hepsi 6 taksite bölüyo çok kararsız kaldım. W75 var bende hali hazırda

cs2 valo felen oynuyorsan he 68 kablolu model bu yok ben evde böyle şeylerle ugrasmiyorum arada girip takiliyorum ama kablosuz olsun kablo felen ugrasmiyim diyorsan f87 switch farkıda var tabi 2 si arasinda

w75 varsa gerek yok
Hocam şöyle bilgisayar mühendisiyim. Yazılım yazıyorum. Macbook ve windows arasında geçiş yapıyorum sürekli. Bu da w75 i sürekli takıp çıkarmama sebep oluyor uğraşıyorum yani . Ayrıca w75 yüzünden ingilizce layouta geçiyorum bazende türkçe. Bu sıkıntılardan kurtulmak için demiştim

xD Hocam sese ve kaliteye düşkünsen f87 ama fps oyunlari oynuyorsan genel olarak bu klavye i oneririm.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam f75 mi f99 mu amazonda hepsi 6 taksite bölüyo çok kararsız kaldım. W75 var bende hali hazırda
Hocam 2.klavye olarak alabilirsiniz f75 ve f99 arasinda cok bir fiyat farki yoksa f99 mantikli olur fakat fiyat farki cok varsa f75 i alabilirsiniz hic kalite farki yok zaten birebir ayni klavye
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam şöyle bilgisayar mühendisiyim. Yazılım yazıyorum. Macbook ve windows arasında geçiş yapıyorum sürekli. Bu da w75 i sürekli takıp çıkarmama sebep oluyor uğraşıyorum yani . Ayrıca w75 yüzünden ingilizce layouta geçiyorum bazende türkçe. Bu sıkıntılardan kurtulmak için demiştim
Hocam mac,windows moduda mevcut zaten tek tusla bluetooth modlari arasinda gecebiliyrsunuz klavye de işinizi her şekilde karsilar yani.

Son düzenleme:
Hocam kullanim yerine gore degisir f87 switch lern yagli gelmesi ve full modlu bir klavye oldgu icin ciddi bir kalite farki var fiyatina gore cok iyi bir klavye şuanda.
Win68 he de ise manyetik switch bulunuyor manyetik switch te tuşun istedgin derece de basmanı ayarlayabilmen anlamina geliyor rapid trigger,snap tab,8000hz raporlama gbi ozellikler oldgu icin genelde fps oyunlari yani cs2 gbi oyunlar icin öneriliyor . Ama manyetik switch le isin yoksa ve genel kalite,guzel ses,kablosuz avantaji oldgundan f87 oneririm.Ama dedigim gbi ikisinin switch leri birbirinden ayri oldgu ve kullanim amaclari ayni olmadgi icin suan secim sana kalmis.

Dün bir sitede daha görmüştüm, mecmonkey olabilir, bu fiyatlara bulunuyor zaten,

Abartılacak teknoloji değil aldım kenara attım biraz kullanınca hiç kullanışlı klavye değil bazen kendi kendine basıyor hassasiyetten dolayı boş göz boyama mekanik alın daha iyi ben kullandım memnun değilim hero su var bende

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,931
Üyeler
184,245
Son üye
hsngnc
Geri