Ayasofya İçin Basılan Özel Para!

Bu paranın basılmasında hiç bir art niyet olduğunu düşünmüyorum.

Mantıklı düşünürsek sizce Atatürk'ü bozuk paranın tura kısmından çıkartmak onu unutturmak için yapılan bir hamle midir?
Hocam bence bu var. Sadece bu değil çoğu alanda unutturulmaya çalışılıyor. Bu da bir parçası. Ben öyle düşünüyorum.

-Ekonomimiz çok iyi yeğenim vergileri yerli üretim için alıyorlar.
+Yerli Playstation mı var?
-Fetöcü!!

Hocam bence bu var. Sadece bu değil çoğu alanda unutturulmaya çalışılıyor. Bu da bir parçası. Ben öyle düşünüyorum.
Bilemiyorum, zaten Atatürk bozuk paranın tura kısmını görünce aklımıza geliyorsa, vay halimize. Bu kadar basit bir olaydan bunu çıkartmamalıyız şahsen.

Mantıklı düşünürsek sizce Atatürk'ü bozuk paranın tura kısmından çıkartmak onu unutturmak için yapılan bir hamle midir?
Onu unutmak imkansız şu toprağa bile baksan Atatürk ve silah arkadaşlarını görüyorum şehitleri... Bayrağı bayrak yapan üstündeki kandır Toprak eğer uğrunda ölen varsa Vatandır.

Neden böyle düşündüğünü açıklar mısın?

Bilemiyorum, zaten Atatürk bozuk paranın tura kısmını görünce aklımıza geliyorsa, vay halimize. Bu kadar basit bir olaydan bunu çıkartmamalıyız şahsen.
Sen de haklı olabilirsin. Düşüncene saygı duyuyorum.

Eğer Atatürkü böyle paradan sildiler diye unutacaksanız hatırlamayın daha iyi.

Neden böyle düşündüğünü açıklar mısın?
Ben hatıra parası olsa da Atatürk'ün olmadığı bir parayı doğru bulmuyorum. Yavaş yavaş unutturmaya çalışıyorlar. Bunu bir anda yapsalar zaten olay çıkardı yapamazlar. Sindire sindire hafızalardan siliyorlar. Ben buna karşıyım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,187,315
Üyeler
188,403
Son üye
VeyselCftc63
Geri