Ayıpsız değişim hakkında

Reaksiyon skoru
6
Merhaba arkadaşlar, AN516-58 modeli bilgisayarımı servise gönderdim. Bugün 20 günlük yasal süre doluyor, ayıpsız değişim hakkımı kullanmak istiyorum. Acer, "Rapor ile, siz aldığınız yerden değiştireceksiniz." diyor. Media Markt ise "Onlar da direkt değiştirebilir ama biz de hallederiz." diyor. Benim araştırdığıma göre Media Markt ile değişim talep etmek genelde daha hızlıymış. Bu konuda deneyimi olan var mı?

Merhaba arkadaşlar, AN516-58 modeli bilgisayarımı servise gönderdim. Bugün 20 günlük yasal süre doluyor, ayıpsız değişim hakkımı kullanmak istiyorum. Acer, "Rapor ile, siz aldığınız yerden değiştireceksiniz." diyor. Media Markt ise "Onlar da direkt değiştirebilir ama biz de hallederiz." diyor. Benim araştırdığıma göre Media Markt ile değişim talep etmek genelde daha hızlıymış. Bu konuda deneyimi olan var mı?
servis raporu olmadan değişim yapmıyor genelde firmalar

genelde servis değişim raporu çıkartıyor satın aldığın yere yani mediamarkta o raporu verip değişim istiyorsun

Servis rapor yollayacak zaten sorduğumda hiç sıkıntı yapmadan açıkladılar rapor olayını vs
tamam raporu alınca satın aldığın yere başvurursan değişim yapmaları lazım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,061
Üyeler
190,686
Son üye
Keoma
Geri