SCOLT 80+ Katılım 24 Mart 2020 Mesajlar 312 Dahası Reaksiyon skoru 119 Konum İstanbul İsim Ahmet Taha 25 Şubat 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi #27 uzielchav0 yazmış: aykü diyince bende sandım "aykün mü" anlamında Devamı için tıklayın... Yani o anlamda var diğeride ben şikayet den bir şey çıkarmı diye sordum
uzielchav0 yazmış: aykü diyince bende sandım "aykün mü" anlamında Devamı için tıklayın... Yani o anlamda var diğeride ben şikayet den bir şey çıkarmı diye sordum
DJ. Mic Check 80+ Platinum Katılım 26 Mart 2020 Mesajlar 10,316 En İyi Cevap 3 25 Şubat 2021 #28 Anlamayanlar için: Açık Mert Korkusuz gazetesinin kısaltılışının m’si eksik ve de k’si q olmuş hali. Tabi ki de aynı anlama geliyor.
Anlamayanlar için: Açık Mert Korkusuz gazetesinin kısaltılışının m’si eksik ve de k’si q olmuş hali. Tabi ki de aynı anlama geliyor.
SCOLT 80+ Katılım 24 Mart 2020 Mesajlar 312 Dahası Reaksiyon skoru 119 Konum İstanbul İsim Ahmet Taha 25 Şubat 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi #29 anonym0us yazmış: o kelimenin acilimini biliyormusun acaba Devamı için tıklayın... Kanka 2 anlamı var Biri aykün mü diğeri vajınaya koyma anlamı var ama benim yazdığım kişi benim ne anlamda yazdığımı ne anlayacak ki ?
anonym0us yazmış: o kelimenin acilimini biliyormusun acaba Devamı için tıklayın... Kanka 2 anlamı var Biri aykün mü diğeri vajınaya koyma anlamı var ama benim yazdığım kişi benim ne anlamda yazdığımı ne anlayacak ki ?
A anonym0us 80+ Silver Katılım 16 Kasım 2020 Mesajlar 4,007 En İyi Cevap 1 Dahası Reaksiyon skoru 2,602 Konum /home/anon/public_html İsim Anon 25 Şubat 2021 #30 SCOLT yazmış: vajınaya koyma Devamı için tıklayın... bu nasil cumle sakhalshklsahşlashklş