Gocer
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 468
Pek sorun olmaz gibi duruyor.Ikiside crucial 8 gb 2400 mhz 2. Resimdeki ram benim kullandığim 1. Resimdekini 2. El alicam sizce sorunsuz çalışirlar mı 350 TL istiyor ram a sizce alınır mı 2.5 sene kullanmıs
3000 CL16 Crucial bellek al veya 2133 bellek al ikisini de 3000' e OC yap. Düşük MHz işlemcinizi çok fazla etkiliyor imzanızdaki sistem içinse.ramların şekilleride tıpa tıp aynı ama biri eski model sanırım
uyumlu olacaklardır. model numaraları benziyor.ramların şekilleride tıpa tıp aynı ama biri eski model sanırım
Benzemesini bırak. Aynı model ve aynı MHz'ye sahip bence gönül rahatlığıyla kullanabilirsinizuyumlu olacaklardır. model numaraları benziyor.
imzadaki sistemi kullanıyorum bıos dan 2666 yaptım başka forumlarda bu ramı 2933 yapanlar olmuş bu ramıde alıp ikisini 2933 e oc layıp sorunsuz kullanmak istiyorum3000 CL16 Crucial bellek al veya 2133 bellek al ikisini de 3000' e OC yap. Düşük MHz işlemcinizi çok fazla etkiliyor imzanızdaki sistem içinse.
Aynı model değil. Model numaralarına dikkatli bakın.Benzemesini bırak. Aynı model ve aynı MHz'ye sahip bence gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz
O fiyata daha iyisini bulabilirsiniz hatta zorlarsanız 2x bile bulunabilir.ramların şekilleride tıpa tıp aynı ama biri eski model sanırım
imzadaki sistemi kullanıyorum bıos dan 2666 yaptım başka forumlarda bu ramı 2933 yapanlar olmuş bu ramıde alıp ikisini 2933 e oc layıp sorunsuz kullanmak istiyorum
malesef o fiyata sıfır bulamadım ben ramların fiyatı baya artmış. o ramıde alıp 2 ramı 2933 e oc layıp sorunsuz kullanmak istiyorum ? ayrıca bu ramlar kaç sene daha sorunsuz çalışır bı ramın ömrü kaç senedir2.5 sene kullanılmış ve 350TL mi istiyor. Yuh! Sıfır 8gb 3000mhz ram alınıyor o fiyata