Çözüldü✓ B850 Tomahawk Kullananlar Bakabilir mi ?

Brysf

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,186
Kullanan arkadaşlar anakarttan memnun musunuz herhangi kronik sorun çıkardı mı hangi bios sürümünü kullanıyorsunuz ?

7E62v2A48 bios versiyon kullanıyorum hocam bi sorun yok memnunum
heh hocam bu anakartı ne zamandır istiyordum da wifi lan sürücüsü falan hatalı denmiş öyle bir şey yok değil mi ?

heh hocam bu anakartı ne zamandır istiyordum da wifi lan sürücüsü falan hatalı denmiş öyle bir şey yok değil mi ?
valla hocam ben kablolu kullanıyorum wifi ihtiyacım olmadığı için denedim kuramamıştım öyle hatırlıyorum üzerine düşmedim açıkcası

valla hocam ben kablolu kullanıyorum wifi ihtiyacım olmadığı için denedim kuramamıştım öyle hatırlıyorum üzerine düşmedim açıkcası
teşekkürler hocam dün indirimden aldım da anakartı sormak istedim aklıma takılmıştı

ne kadara aldınız hocam hayırlı olsun güle güle kullanın
12k ya aldım hocam teşekkür ederim Lian Li vision compact kasada kullanacağım bu arada sistemin fotoğrafı varsa atabilir misiniz

Ekler

• db310afd-a882-4fe5-8e93-9bef6d9639c6.webp
    db310afd-a882-4fe5-8e93-9bef6d9639c6.webp
    272.6 KB · Hit: 22
hocam ekran kartının 2 vidası eksik onu vidalayın mutlaka ekran kartı sarkma yapar ve ekstra ekran kartı sarkma önleyici satın alın derim
bu şekılde kullanmıyorum hocam sogutucu değiştirdim sökmüştüm ona denk gelmiş (: vidalar tam teşekkurler

Kullanan arkadaşlar anakarttan memnun musunuz herhangi kronik sorun çıkardı mı hangi bios sürümünü kullanıyorsunuz ?
Merhaba, yaklaşık 3 haftadır sistemimde kullanıyorum a48 ile biten bios sürümünde yaşadığım tek sorun expo yerine xmp açmak oldu. Expo da stabil çalışmayınca xmp deneyeyim dedim, sorunsuz çalışıyor. Anlamadığım şekilde eski a520m a pro anakartını kullanırken de expo yerine xmp stabil çalışıyordu. MSI anakartlardan mı kaynaklı yoksa RAM ile mi ilgili tam bilemedim. Xmp daha stabil. Wifi konusuna gelince; wi-fi çalıştırabilmek için sanırım win11 kurulu olması gerekiyor işletim sistemi olarak. Ben kablolu kullandığım için şahsen wi-fi kısmını umursamadım. Güzel anakart, sunucu seviyesinde kaliteli pcb kullanılmış.
Not: Tomahawk ile Tomahawk max arasında pek bir fark yok. Şuan güncel de satılan Tomahawk max.
İncelemesi için şunu seyredebilirsiniz:

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,106
Üyeler
183,381
Son üye
farukdmry41
Geri