7E62v2A48 bios versiyon kullanıyorum hocam bi sorun yok memnunumKullanan arkadaşlar anakarttan memnun musunuz herhangi kronik sorun çıkardı mı hangi bios sürümünü kullanıyorsunuz ?
valla hocam ben kablolu kullanıyorum wifi ihtiyacım olmadığı için denedim kuramamıştım öyle hatırlıyorum üzerine düşmedim açıkcasıheh hocam bu anakartı ne zamandır istiyordum da wifi lan sürücüsü falan hatalı denmiş öyle bir şey yok değil mi ?
teşekkürler hocam dün indirimden aldım da anakartı sormak istedim aklıma takılmıştıvalla hocam ben kablolu kullanıyorum wifi ihtiyacım olmadığı için denedim kuramamıştım öyle hatırlıyorum üzerine düşmedim açıkcası
ne kadara aldınız hocam hayırlı olsun güle güle kullanınteşekkürler hocam dün indirimden aldım da anakartı sormak istedim aklıma takılmıştı
Bu şekilde hocam12k ya aldım hocam teşekkür ederim Lian Li vision compact kasada kullanacağım bu arada sistemin fotoğrafı varsa atabilir misiniz
Teşekkurler hocam sorunsuz kullanırsınız umarımmaşallah nazar değmesin hocam güle güle eskitin![]()
bu şekılde kullanmıyorum hocam sogutucu değiştirdim sökmüştüm ona denk gelmişhocam ekran kartının 2 vidası eksik onu vidalayın mutlaka ekran kartı sarkma yapar ve ekstra ekran kartı sarkma önleyici satın alın derim
Merhaba, yaklaşık 3 haftadır sistemimde kullanıyorum a48 ile biten bios sürümünde yaşadığım tek sorun expo yerine xmp açmak oldu. Expo da stabil çalışmayınca xmp deneyeyim dedim, sorunsuz çalışıyor. Anlamadığım şekilde eski a520m a pro anakartını kullanırken de expo yerine xmp stabil çalışıyordu. MSI anakartlardan mı kaynaklı yoksa RAM ile mi ilgili tam bilemedim. Xmp daha stabil. Wifi konusuna gelince; wi-fi çalıştırabilmek için sanırım win11 kurulu olması gerekiyor işletim sistemi olarak. Ben kablolu kullandığım için şahsen wi-fi kısmını umursamadım. Güzel anakart, sunucu seviyesinde kaliteli pcb kullanılmış.Kullanan arkadaşlar anakarttan memnun musunuz herhangi kronik sorun çıkardı mı hangi bios sürümünü kullanıyorsunuz ?