ÖmerS
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 324
31 adet çeksem yetermiKral 28 adet çektim hemen paylaşım için teşekkürler stokta dursun sağolasın
31 adet çeksem yetermiKral 28 adet çektim hemen paylaşım için teşekkürler stokta dursun sağolasın
aga nesine yapışak 53 bin tl![]()
Bereketli olur31 adet çeksem yetermi
Daha sorunsuz üretimlerin gelmesini ve amd tarafından gelecek atağı bekliyorum. Stok olunca bu fiyatlar düşecek şimdi insanlar sanki hiç üretim olmayacak gibi alıyor. İlerleyen zamanda 40k altında fiyatları göreceğimizi düşünüyorum.Ben Vatanda denk geldim 50.100 liraya elden teslim aldım. Yapacak bişey yok. 12 GB VRAM bana uymuyor. İyi bir şeyler almak istedim.
40K altını göremeyiz. 4070 Ti superin en ucuzu 37bin oldu ve dolar yükselmeye devam ediyor.Daha sorunsuz üretimlerin gelmesini ve amd tarafından gelecek atağı bekliyorum. Stok olunca bu fiyatlar düşecek şimdi insanlar sanki hiç üretim olmayacak gibi alıyor. İlerleyen zamanda 40k altında fiyatları göreceğimizi düşünüyorum.
4xxx serisi için üretim ti ok bunun da etkisi var. Stoklar çok olunca ve yüksek fiyatlardan alım olmaz ise düşeceğini düşünüyorum ha bu sene sonu olur 3 5 ay sonra olur. Bakalım zaman ne getirir bilinmez çünkü saçma sapan vergi bir sürü şeyler çıkıyor. Dediğiniz gibi belki 40k altını bırakın 50k altı bile düşmeyebilir yaşayıp göreceğiz.40K altını göremeyiz. 4070 Ti superin en ucuzu 37bin oldu ve dolar yükselmeye devam ediyor.
5070ti 50k mı verdinBen Vatanda denk geldim 50.100 liraya elden teslim aldım. Yapacak bişey yok. 12 GB VRAM bana uymuyor. İyi bir şeyler almak istedim.
Evet 50ye aldım.5070ti 50k mı verdin
baba 5070 ti bozuk fake fps veriyor MGf ve DLLS 4 ile ama o fake fps hala anlamıyorsunuz. bu 4080 saf ekran kartı saf fps veriyor.Bu fiyata kaliteli model 5070 Ti daha mantıklı olabilir.