Babam hep sinirli

Reaksiyon skoru
8
Arkadaşlar size derdimi dökmek istiyorum. Benim babam hep sinirli bir insan. Hep bağırıyor. Huzurlu geçen bir günümüz yok. Herkesin içinde bağırıyor. Beni rezil ediyor. Ona her zaman yardımcı oluyorum. Bir şeyi yapamadığımda bağırıyor. Aniden bağırıyor. Yani bir anda bağırıyor. Ne yapmalıyım? Babam , ben büyüyünce bağırmayı bırakır mı ?

Arkadaşlar size derdimi dökmek istiyorum. Benim babam hep sinirli bir insan. Hep bağırıyor. Huzurlu geçen bir günümüz yok. Herkesin içinde bağırıyor. Beni rezil ediyor. Ona her zaman yardımcı oluyorum. Bir şeyi yapamadığımda bağırıyor. Aniden bağırıyor. Yani bir anda bağırıyor. Ne yapmalıyım? Babam , ben büyüyünce bağırmayı bırakır mı ?
yaş kaç

Hocam bence babanla bu konuyu konuşun eğer bir sorun varsa konuşularak çözülmeli :)

Kankam benim babamda öyle biraz anlayışla karşıla babanı.
Evet haksız sana bağırması ama adam kim bilir neler ile uğraşıyordur.
Geçim derdi, ekomik durum, işler vs derken normal olabilir.
Objektif davran biraz hak ver.
Her zaman babanın sana olan sevgisi ağır bassın.

Jenerasyon farkından kaynaklı, oda babasından öyle görmüştür. Şimdi o seni anlamıyor, sende 50 yaşına gelince çocuklarını anlamıcaksın.
çok üzülme aldırmamaya çalış

Kankam benim babamda öyle biraz anlayışla karşıla babanı.
Evet haksız sana bağırması ama adam kim bilir neler ile uğraşıyordur.
Geçim derdi, ekomik durum, işler vs derken normal olabilir.
Objektif davran biraz hak ver.
Her zaman babanın sana olan sevgisi ağır bassın.
Haklısın. Baban sana bağırdığında ne yapıyorsun? Bende aynısını yapabilirim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,219,671
Üyeler
197,729
Son üye
Merta_
Geri