BABAM İÇİN TELEFON ÖNERİSİ

İŞ İÇİN KULLANILACAK OYUN OYNANMAYACAKTIR.
marangoz olduğu için iki toz kaçınca bozulmaması önemli bizim için
kamerası orta , akıcı , dayanıklı bir telefon ihtiyacımız var. Önerilerinizi bekliyorum
A 16 alın geçin hocam kaçağa girmeyin. 13 pro güzel evet ama server kaydı olcak mı devlet ilerde el atar mı riskine girmeyin bence. Zaten 2 alo dese yeter sanırım kamera olarak idare eder. Yazılım olarak çok iyi. Suya ve toza dayanıklılık yeterli seviyde çok iyi değil ama zarar göreceğini sanmıyorum.

hocam kaçaklarla ilgili bir bilgim yok maalesef.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ama redmi note 13 bakabilirsiniz.
yok kaçak olarak değil telefon olarak soruyorum hocam

A 16 alın geçin hocam kaçağa girmeyin. 13 pro güzel evet ama server kaydı olcak mı devlet ilerde el atar mı riskine girmeyin bence. Zaten 2 alo dese yeter sanırım kamera olarak idare eder. Yazılım olarak çok iyi. Suya ve toza dayanıklılık yeterli seviyde çok iyi değil ama zarar göreceğini sanmıyorum.
a16 alıcam galiba en mantıklı o gibi duruyor seçenekler arasında doğru mudur

Son bir kez daha bakiyim geri dönücem hocam.

Redmi note 14 de varmış hocam muadil. Yazılım ve güncelleme garantisi olarak Samsung önde. İşlemciler aynı. Kamera olarakda xiaomi bir tık önde. Toza dayanıklılıkları aynı. Bana sorarsanız kamera bir tık kötü olsun samsung olsun derdim yazılım olarak xiaominin redmi serileri çok kötü Samsung stabil ve daha uzun süre güncelleme alcak.

Son bir kez daha bakiyim geri dönücem hocam.

Redmi note 14 de varmış hocam muadil. Yazılım ve güncelleme garantisi olarak Samsung önde. İşlemciler aynı. Kamera olarakda xiaomi bir tık önde. Toza dayanıklılıkları aynı. Bana sorarsanız kamera bir tık kötü olsun samsung olsun derdim yazılım olarak xiaominin redmi serileri çok kötü Samsung stabil ve daha uzun süre güncelleme alcak.
YANİ A16 DİYORSUNUZ DOĞRU MUDUR

bir soru daha sordum hocam görmedin galiba
Görmemişim hocam kusura bakmayın. Eğer güvenliğiniz kullandığınız site varsa ordan alabilirsiniz. Yakınınızda bir mağaza varsa fiyat farkıda çok değilse mağazadanda alabilirsiniz size kalmış.

Görmemişim hocam kusura bakmayın. Eğer güvenliğiniz kullandığınız site varsa ordan alabilirsiniz. Yakınınızda bir mağaza varsa fiyat farkıda çok değilse mağazadanda alabilirsiniz size kalmış.
teşekkür ederim hocam tekrardan

128gb depolama 6gb ram olanını alıcam galiba kılıf için de teşekkürler :D,-

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,917
Üyeler
183,918
Son üye
Berat.zeze