Neler Yeni

babamı bilgisayar almaya nasıl ikna edebilirim

ardashi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
Arda
merhaba arkadaşlar ben indirimli hazır sistemler kovalıyorum mesela donanım arşivinin firmalarla anlaşıp indirimli çıkaracağı sistemlerden almak istiyorum. ama babam sanal ortama güvenemediği için gerçekteki mağazalarda olan arkadaşlarına soruyor. onlarda internetten almamı tavsiye etmiyorlar. nvidia 1070 ekran kartlı bilgisayarı bana 13kya satmaya çalışıyorlar. aynı fiyata internetten daha güçlü bilgisayarlar bulabileceğimi söylüyorum babama ama kabul etmiyor tutturmuş internette kimseye güvenilmez diye bozuk mal göndereceklerini sanıyor. nasıl ikna edebilirim yardımcı olur musunuz?

Phanzox

80+ Silver
merhaba arkadaşlar ben indirimli hazır sistemler kovalıyorum mesela donanım arşivinin firmalarla anlaşıp indirimli çıkaracağı sistemlerden almak istiyorum. ama babam sanal ortama güvenemediği için gerçekteki mağazalarda olan arkadaşlarına soruyor. onlarda internetten almamı tavsiye etmiyorlar. nvidia 1070 ekran kartlı bilgisayarı bana 13kya satmaya çalışıyorlar. aynı fiyata internetten daha güçlü bilgisayarlar bulabileceğimi söylüyorum babama ama kabul etmiyor tutturmuş internette kimseye güvenilmez diye bozuk mal göndereceklerini sanıyor. nasıl ikna edebilirim yardımcı olur musunuz?
Vatan gibi mağazalar zorunlu ise bu sisteme bakabilirsiniz.
Ancak gaming geninde fiziksel mağazası var oradan bu sisteme bakabilirsiniz.

ardashi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
Arda
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
yaşadığımız yerlerde bunlar yok ufak tefek dükkanlar var efe bilgisayar gibi

BurakBal

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,143
İsim
Burak Bal
Nerede yaşıyorsun ?

Can...

80+ Platinum
internet sitelerinin mağazası var yamyamlara kaptıracağıa paranı babanı gaminggentr şubesine götürmeye ikna et

Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
muk

Can...

80+ Platinum
vatan pc nin sattığı bilgisayarda a 320m mi gördüm ben dfgkdjfhgdfdfgdfo.O2o.O2o.O2

ardashi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
Arda
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
internet sitelerinin mağazası var yamyamlara kaptıracağıa paranı babanı gaminggentr şubesine götürmeye ikna et
keşke yakın biryerlerde olsa o tarz mağazalar ama yok işte olsada zaten indirimli sistemlerin gelmeme olasılığı var

Phanzox

80+ Silver
Hocam nerede yaşıyorunuz vatan mağazası illaki vardır yaşadığınız yerde.Sakın bulaşmayın derim ultra mega güvenilir mahalle bilgisayarcılarına.

Fatih Nar

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
Fatih Nar
itopyanın vatan bilgisayarın geminggenin gencergamingin mağazaları var ( bildiklerim bunlar başka olanlarda vardır) Özel sistemlerin bir çoğu mağazada stoklu olarak da cıkıyor. Buralardan alabılırsın.

ardashi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
Arda
itopyanın vatan bilgisayarın geminggenin gencergamingin mağazaları var ( bildiklerim bunlar başka olanlarda vardır) Özel sistemlerin bir çoğu mağazada stoklu olarak da cıkıyor. Buralardan alabılırsın.
hocam yakınlarımda hiçbiri yok ya olsa keşke götürürüm. teşekkürler tavsiyeleriniz için

Top Bottom