Neler Yeni

Öneri Bahçeli'ye ne oldu bitkisel hayat!

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,796
İsim
Arda doğan
Screenshot_2025-03-25-14-25-51-826_com.twitter.android.jpgScreenshot_2025-03-25-14-22-02-540_com.twitter.android.jpg
Neler oluyor bitkisel hayat diyorlar telefon görüşmeleri yaptı diyorlar bahçeli öldü mü?
Bunlar apo için bahçeliyi mhp'yi kullanaraktan mecliste söz ortamı oluşturup infazı mı verdiler bu işin içinden biz değil onlar yaptı diyerek mi sıyrılacaklar

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,635
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
Şu zor zamanda başka destekçileri olmadığı için ölüyü de diriltme ihtimali var
şaka amaçlı yazıyorum tabii ki yazdığım yorum hiçbir şekilde gerçek hayatı lanse etmemekle beraber tamamen hayal ürünüdür

Clayz

80+ Silver
şaka amaçlı yazıyorum tabii ki yazdığım yorum hiçbir şekilde gerçek hayatı lanse etmemekle beraber tamamen hayal ürünüdür
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Neler oluyor bitkisel hayat diyorlar telefon görüşmeleri yaptı diyorlar bahçeli öldü mü?
Bunlar apo için bahçeliyi mhp'yi kullanaraktan mecliste söz ortamı oluşturup infazı mı verdiler bu işin içinden biz değil onlar yaptı diyerek mi sıyrılacaklar
saka maka gundem cok hızlı herıf arada kaynadı gıttı yanı nerdeyse

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,635
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
Kimden bahsettiğinizi bilmiyorum ama bir parti lideri olsaydım terörü destekleseydim ölüp gittiğim zaman değil adımın anılması araya kaynayıp gitmem hak edeceğim tek şey olurdu hocam. Yorumu şahsım adıma yazdım.

Burada da çok troll var hesapta yüzüm olduğundan başım ağrısın istemiyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,492
İsim
Yuzarsef
Bu işin sonu hiç iyi değil ırak tunus suriye ve libya da ki olayların zamanında nasıl geliştiğine dikkatle bakın. Bizim başımıza gelmez biz güçlüyüz demeyin ırak işgalden önce en güçlü 5. kara kuvvetine sahipti ve orası da biz güçlüyüz bize bir şey olmaz diyordu. İnşallah kötü bir şey omlaz.

Clayz

80+ Silver
Kimden bahsettiğinizi bilmiyorum ama bir parti lideri olsaydım terörü destekleseydim ölüp gittiğim zaman değil adımın anılması araya kaynayıp gitmem hak edeceğim tek şey olurdu hocam. Yorumu şahsım adıma yazdım.

Burada da çok troll var hesapta yüzüm olduğundan başım ağrısın istemiyorum.
gelırler sımdı hocam yaaa aslında adalet ıcın anlasma ıcın cagırdı dıyenler :LOL::LOL::LOL:
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu işin sonu hiç iyi değil ırak tunus suriye ve libya da ki olayların zamanında nasıl geliştiğine dikkatle bakın. Bizim başımıza gelmez biz güçlüyüz demeyin ırak işgalden önce en güçlü 5. kara kuvvetine sahipti ve orası da biz güçlüyüz bize bir şey olmaz diyordu. İnşallah kötü bir şey omlaz.
lol harıcı bırsey yazdı oba

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Neredeyse 1.5 aydır ortalık yok ve resim bile paylaşamıyorlar. Yapılan telefon trafiği tamamen kurgu. Dikkat ederseniz bu süre zarfında Recep Tayyip Erdoğan ve Devlet Bahçeli görüşmesi telefonla bile yaşanmadı. Olabilecek en canlı ihtimal entübe edilmesi. Zaten İktidarın sağa sola saldırıp halkı sindirmeye çalışması da bu yüzden. Devlet Bahçeli'nin durumu tamamen doğal sebeplerden. Altında komplo teorisi aramaya gerek yok. Kaldı ki MHP için böyle bir ortam da yok.

bahtsızkarakter

80+ Bronze
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
Dahası  
Reaksiyon skoru
650
İsim
Alperen Yılmaz
Birde bahçeli açıklama yapıyor diyorlar , adam mezardan konuşuyor

CharlesPolat

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,796
İsim
Arda doğan
Neredeyse 1.5 aydır ortalık yok ve resim bile paylaşamıyorlar. Yapılan telefon trafiği tamamen kurgu. Dikkat ederseniz bu süre zarfında Recep Tayyip Erdoğan ve Devlet Bahçeli görüşmesi telefonla bile yaşanmadı. Olabilecek en canlı ihtimal entübe edilmesi. Zaten İktidarın sağa sola saldırıp halkı sindirmeye çalışması da bu yüzden. Devlet Bahçeli'nin durumu tamamen doğal sebeplerden. Altında komplo teorisi aramaya gerek yok. Kaldı ki MHP için böyle bir ortam da yok.
Mhp bitti zaten akp tek kaldı millet iradesini ortaya koyunca cemaat ve tarikatçıları saldılar

Bu haftada grup toplantısı yapılmayacakmış mhp'de
Son yapılan Ocakta yapılmış
Bahçeli bitti daha

İ
Birde bahçeli açıklama yapıyor diyorlar , adam mezardan konuşuyor
Bu haftada grup toplantısı yapılmayacakmış mhp'de
Son yapılan Ocakta yapılmış
Yinede mhp gibi akp'nin yandaşı olan bir partinin genel başkanının bu şekilde sırra kadem vurarak ölmesi ve bunun gizlenmesi hiç iyi bir şey değil akp bunun korkusuyla rakip seçmenleri eleyerek senelerce elde etmiş olduğu tüm yetkileri kullanarak son kozlarını oynuyor halkın sokaklara çıktığı şu zamanlarda tarikat ve cemaatleride halkın üstüne sürerek resmen bir iç kargaşa ortamı oluşturuluyor bu hiç iyi değil

Son düzenleme:

bahtsızkarakter

80+ Bronze
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
Dahası  
Reaksiyon skoru
650
İsim
Alperen Yılmaz
Mhp bitti zaten akp tek kaldı millet iradesini ortaya koyunca cemaat ve tarikatçıları saldılar

Bahçeli bitti daha

İ

Yinede mhp gibi akp'nin yandaşı olan bir partinin genel başkanının bu şekilde sırra kadem vurarak ölmesi ve bunun gizlenmesi hiç iyi bir şey değil akp bunun korkusuyla rakip seçmenleri eleyerek senelerce elde etmiş olduğu tüm yetkileri kullanarak son kozlarını oynuyor halkın sokaklara çıktığı şu zamanlarda tarikat ve cemaatleride halkın üstüne sürerek resmen bir iç kargaşa ortamı oluşturuluyor bu hiç iyi değil
Binevi şu yani

Ekler

• Screenshot_20250324_220930_Instagram.jpg
    Screenshot_20250324_220930_Instagram.jpg
    367.3 KB · Hit: 22

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1

Bahçeli bitti daha

İ

Tarikat ve cemaatler daha kendi içinde birleşemedi. Devlet Bahçeli'nin ölümünün gizlenebilmesi şu yönden vahim, %10'luk bir mafya partisinin kurumlarla organize bir şekilde böyle bir şeyi başarması ülke adına başka bir sıkıntı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,074,861
Üyeler
170,773
Son üye
chestuie
Top Bottom