Tek kelimeyle, Ben böyle, bimukabele dersin, geçersin.Kardeşim ben 32.5 yaşımda bakir bir erkeğim. Neden bakire istemeyeyim? Bakire istemek suç mu? Yobazlık mı? Modernlik herkesin altına girmek mi? İnşallah bakire bir kız bulurum da evlenirim artık. 25+ olması lazım ama.
Hiç sevgilim de olmadı, karşı tarafın olmuş olabilir.
Birilerin maniti kızı karısı Bolu tüneli olmuş herkesi öyle geniş zannediyor herhalde dayı sen de hollandaya git çıplaklar kampı var yanida kizini almayı unutmaDayı Facebook senin için daha uygun belki köylü bir kadın bulursun ve yaşlanana kadar mutlu mesut ürersiniz
Bu elamanın psikolojik destek alması gerektiği taraftarıyım.Birilerin maniti kızı karısı Bolu tüneli olmuş herkesi öyle geniş zannediyor herhalde dayı sen de hollandaya git çıplaklar kampı var yanida kizini almayı unutma
Tabiyki bakire istiyceksin düşünsene sağlam otomobilsin patlak lastikle düz yolda gidersin ama yan yola nasıl dönücen ?Kardeşim ben 32.5 yaşımda bakir bir erkeğim. Neden bakire istemeyeyim? Bakire istemek suç mu? Yobazlık mı? Modernlik herkesin altına girmek mi? İnşallah bakire bir kız bulurum da evlenirim artık. 25+ olması lazım ama.
Hiç sevgilim de olmadı, karşı tarafın olmuş olabilir.
Adamı köye yolladın keko birileri de seni yollayinca zoruna mı gitti senin destek alman gerekiyor ama Hollanda'da filan *_- engelliyim de önüme çıkma Bolu tünelisin yanlışlıkla o tünele girerim filan anladınBu elamanın psikolojik destek alması gerektiği taraftarıyım.
Ne kadar yorumu varsa ya toxic ya da saçma
Adamı köye yolladın keko birileri de seni yollayinca zoruna mı gitti senin destek alman gerekiyor ama Hollanda'da filan *_- engelliyim de önüme çıkma Bolu tünelisin yanlışlıkla o tünele girerim filan anladın