Çok övüldü merak ettim dayanamadım aldım ben. Daha önceden sadece sıra tabanlı jrpg oynamıştım bu türe ilk defa giricem
Sıra taban savaş sistemi ile sıkıntım yokta oyun gözümde çok büyüyor açıkçası. Oynayanların dedikleriyle baya beklentim yükseldiAynı sebeplerden kafamı kurcalıyor. Yoksa hiç tipim değil oyun.
Hocam sen bu oyunu oynamadan önce bu tür oyunlara aşina mıydınÇok iyi bir oyun kesinlikle öneriyorum
HayırHocam sen bu oyunu oynamadan önce bu tür oyunlara aşina mıydın
Ama uzun uzun diyalog okumayı bi fightı baştan 3-4 kere oynamayı göze almanız lazım bazı fightlar çok zor oluyor kumarınız tutmuyor falanHocam sen bu oyunu oynamadan önce bu tür oyunlara aşina mıydın
Dünyasında kaybolayım yeter aslında. Keşife itsin beni oyunHayır
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ama uzun uzun diyalog okumayı bi fightı baştan 3-4 kere oynamayı göze almanız lazım bazı fightlar çok zor oluyor kumarınız tutmuyor falan
Bende aynı kararsız kaldımAynı sebeplerden kafamı kurcalıyor. Yoksa hiç tipim değil oyun.
Disco elysium almıştım oynamamıştım kütüphanede duruyor onuda oynayacağımÇok iyi bir oyun kesinlikle öneriyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Disco elysiumda öneririm bol bol diyalog var ama baya iyi
o zaman gayet kolay kaybolabilirsin benim 90 saatim var oyunu daha bir çok farklı şekilde bitirme yolu var farklı buildlerle mesela hiç tahmin edemiyeceğim bir yerde gizli mekan falan varmış dahada oynamaya itiyor başlayabilirsinDünyasında kaybolayım yeter aslında. Keşife itsin beni oyun
Al oyna sıkma imkanı yokDünyasında kaybolayım yeter aslında. Keşife itsin beni oyun
Alalı çok oldu da daha başlayamadımAl oyna sıkma imkanı yok