Merhabalar, BG3'ü eşimle birlikte oynamak istiyoruz fakat oyunun fiyatı biraz tuzlu. Benim hesabımda ürün var eşimde yok. Bizim bir şekilde eşime de ekstra oyunu almadan split screen harici oyunu birlikte oynama şansımız var mı? Şimdiden teşekkürler.
var diye biliyorum konsolda split screen ile oynayanları görmüştüm internette
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
internette buldum nasıl yapılacağını:
Çok oyunculuyu seçip ardından çok oyunculu bir oyun oluşturmanız gerekir. Oyuncuların katılacağı ekranda, ikinci bir kontrolcüde bir oyuncu ekleyebilirsiniz.
Bilginize, kontrolcü desteği için Steam girişini devre dışı bırakmanız gerekir, aksi takdirde kontroller tamamen bozulur. Steam kütüphanenizdeki BG3'e gidin > özellikler > kontrolcü ayarları > Steam girişini devre dışı bırakın. Önce oyunu kapatın veya devre dışı bıraktıktan sonra yeniden başlatın, böylece etkili olur.
Merhabalar, BG3'ü eşimle birlikte oynamak istiyoruz fakat oyunun fiyatı biraz tuzlu. Benim hesabımda ürün var eşimde yok. Bizim bir şekilde eşime de ekstra oyunu almadan split screen harici oyunu birlikte oynama şansımız var mı? Şimdiden teşekkürler.
Hocam split olunca oluyor evet ama 27" monitör yetmiyor bize açıkçası eşimde 2k 27" ekranda oynayacak sanırım bir crack olayı varmış kırmızı forumda gördüm ama detaylarını bulamıyorum