Balıkesir 6.1 Şiddetinde Deprem!

bina sağlam depreme dayanıklı etrafta çok fazla düşecek eşya olduğu için girdik
Bunun bilincinde olup böyle bir şey yapmanız takdir edilesi hocam. Tebrik ederim. Geçmiş olsun bu arada Allah beterinden korusun.

Kütahya Domaniç den hissettim tarla çalışıyorduk çeşmenin başında oturuyordum betonun sallandığını bütün Müslüman kardeşlerime geçmiş olsun
Hocam konuyu karıştırma elhamdülillah Müslümanım ama başka dine mensup biri hissetse iyi mi olmuş diyecen

Daha geçenlerde rusyada 8 küsur büyüklüğünde deprem oldu bildiğim kadarıyla bir bina bile yıkılmadı ama Türkiye'de 6.1 depremde 3-4 bina yıkıldı suan haberlerde gösteriyorlar Allah korkusun yarın birgün 8 büyüklüğünde deprem olsa ülkenin yarısı belkide yıkılır ve buna hala önlem alınmıyor
Rusyada deprem olan bölgede pek yerleşim yeri yoktu olan binalar da birkaç kattan fazla değildi, bizde olan depremler ülkenin yarısının hissedeceği şekilde oluyor. Tabi bu aynı zamanda bir an önce önlem almamız gerektiği anlamına da geliyor.

Rusyada deprem olan bölgede pek yerleşim yeri yoktu olan binalar da birkaç kattan fazla değildi, bizde olan depremler ülkenin yarısının hissedeceği şekilde oluyor. Tabi bu aynı zamanda bir an önce önlem almamız gerektiği anlamına da geliyor.
Aynen hocam önlem almak en önemlisi ama bizim halk bugün s"ver yarın aynısını yapar o yüzden pek umutlu degilim

Bilgisayardaydim bildirim geldi deprem bildirimi. Sonra 2 saniye sonra deprem başladı olduğum yerde 5.5 şiddetinde hissedilmiş odadan yuruyerek ciktim koltuga oturdum. Bi yandanda kaç şiddetinde olmus diye habere bakiyorum. İlk defa bu kadar siddetli deprem hissettim. Soğuk kanlıyim genelde çok korku olmuyor ama evlerin yikilması çok uzdu hicbir sikinti yok demislerdi en başta sonrasinda 10 tane ev yıkılmış allah rahmet eylesin vefat eden kişi için.

Geri