🔥İndirim Baseus Bowie E5 349₺

fenerlimühendis

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
871
Baseus Bowie E5 Tws Bluetooth 5.3 Kulakiçi Kulaklık 449 TL yerine 349 TL

Fiyat uygun görünüyor. Tercih edilebilir.
sesi nasıl ses iletimi nasıl a caba müzik ve normal sesli görüşme için çok sesli ortamda sesimiz karşıya net gider mi _?

sesi nasıl ses iletimi nasıl a caba müzik ve normal sesli görüşme için çok sesli ortamda sesimiz karşıya net gider mi _?
Fikrim yok. Akakçeden görüp paylaştım. Fiyat da düşünülünce beklenti yüksekse üzebilir. Fiyat performans olarak bakmak lazım

1 mi alsam 2 mi iş yerinde çok kullanıyorum mevcuttaki bozuldu sayılır şarjı özellik anker soundcore k20i almıştım bozuldu gibi sesi de yeterli değil artık.

eyw hocam aldim her regiden birer tane. simdi de ozelliklerini izlemeye video ariyorum da kimse cekmemis galiba. ama yine de okudugum kadariyla bu fiyata cok dolu kulaklik

Kulaklık alacaktım zaten bunu gördüm aldım şimdi bir tane pişman olmam umarım

xiaomi buds 6 play var eskidi biraz bu aynı seviyede yada daha iyi midir (buds 6 nın mik pek iyi değildi)

Geçmiş fiyatı abartı şişirilmiş şimdi normal fiyatına düşmüş bir ürün. Diğer sitelerdeki yorumlar çok iyi değil, ortalama 3,5 yıldız.

xiaomi buds 6 play var eskidi biraz bu aynı seviyede yada daha iyi midir (buds 6 nın mik pek iyi değildi)
youtube da birkac yabanci teknoloji arastirma kanali denneyimlerini paylasmis mikrofon dinledigim kadariyla gayet iyiydi gurultusuz ortamda.

Geri