Başkasından steam oyunu satın almak

unkn4wn

80+
Reaksiyon skoru
120
merhaba arkadaşlar steam oyunları malum fiyatlardan dolayı facede steamla ilgili bir grup görüp katılmak istedim oyun satın almak için . insanların birbirine nasıl oyun aldığını vs bilmiyorum ve forza 5 i şuan 700 lira galiba ama 300 liraya verebileceğini söyleyen biri var . bu oyun ticareti sistemi tam olarak nasıl işliyor bu tarz insanlara güvenmeli miyim ve son olarak herhangi bir ban riski vs barındırır mı bu tarz sistemlerle oyun alıp satmak?
1764690965449.webp

merhaba arkadaşlar steam oyunları malum fiyatlardan dolayı facede steamla ilgili bir grup görüp katılmak istedim oyun satın almak için . insanların birbirine nasıl oyun aldığını vs bilmiyorum ve forza 5 i şuan 700 lira galiba ama 300 liraya verebileceğini söyleyen biri var . bu oyun ticareti sistemi tam olarak nasıl işliyor bu tarz insanlara güvenmeli miyim ve son olarak herhangi bir ban riski vs barındırır mı bu tarz sistemlerle oyun alıp satmak?
Alıntıyı görüntüle
Anydesk ile bağlandığında virüs atmayacağını bilemezsin. Bağlandığında hesabını çalmayacağını da bilemezsin. Bu riskleri para karşılığı almaya değmez steam tools benzeri bir zımbırtıyı parayla satanlar var onlardan farkı yok bu işlemin :D

Anydesk ile bağlandığında virüs atmayacağını bilemezsin. Bağlandığında hesabını çalmayacağını da bilemezsin. Bu riskleri para karşılığı almaya değmez steam tools benzeri bir zımbırtıyı parayla satanlar var onlardan farkı yok bu işlemin :D
Steam tools nedir hocam tam olarak onuda söyler misin

Steam tools nedir hocam tam olarak onuda söyler misin
Bu dingilin parayla sattığı şeyi free yapan bir araç güvenliği tartışılır ama oyunları hesabına ekleyip yasalmış gibi indirip oynuyorsun online oyunları tabi oynattırmıyor

Bu dingilin parayla sattığı şeyi free yapan bir araç güvenliği tartışılır ama oyunları hesabına ekleyip yasalmış gibi indirip oynuyorsun online oyunları tabi oynattırmıyor
çok sağol hocam 200 300 lira için değmez yapmayalım o zaman

çok sağol hocam 200 300 lira için değmez yapmayalım o zaman
Dolandırılmak istiyorsan yap tabi hesabı kaybedince konu açmada :D Steam toolsun çakması sözde tr yapımı iki üç tane dingil var instada denk gelirsin onlarda aynı şeyin laciverti dikkatli ol rica ederim.

Buna benzer bir soru sormuştum. Biri bana item satış sitesi üzürinden paylaşımlı hesaplar satın alabileceğimi söylemişti. Şuan kullanıyorum. Gayet memnunum. Oyunlar steamde....

Üstteki arkadaşın dediği gibi paylaşımlı hesap alıp offline şekilde oynayabilirsin, hem daha ucuz hemde bitirince çık hesaptan gitsin hocam virüs vs gibi dertlerle uğraşmazsın.

bunu yapıp para vermekle kaçak indirmek aynı hesaba geliyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,309
Üyeler
185,704
Son üye
daywollker
Geri