Neler Yeni

Öneri Başlangıç motoru olarak CF Moto 250SR iyi midir ?

tugay05

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
Tugay gedik
Bütçe
152000
Dostlar merhabalar motorsiklet almayı düşünüyorum daha önce motor hiç kullanmadım,Bu aralar bir motor alma hevesim var CF Moto 250SR almayı düşünüyorum bu motordan kullanan var mıdır ? Motorun görünüşü çok hoşuma gidiyor. 150.000 bandında motorun fiyatı Başlangıç motoru olurmu bu motordan ?

sabanozsu

80+
Dostlar merhabalar motorsiklet almayı düşünüyorum daha önce motor hiç kullanmadım,Bu aralar bir motor alma hevesim var CF Moto 250SR almayı düşünüyorum bu motordan kullanan var mıdır ? Motorun görünüşü çok hoşuma gidiyor. 150.000 bandında motorun fiyatı Başlangıç motoru olurmu bu motordan ?
Aktif olarak 5-6 senedir motor kullanıyorum başlangıç motoru olabilirmi evet olabilir fakat ben olsam tercih etmezdim sebebi şu Allah korusun motor yatarsa grenaj derdin olur ve parça sorunun olur benim fikrimce naked bir motorla basla sonradan racing tarzı motora geçersin. motor kullananlar bilir bunu garanti 2-3 kazamız garantidir ömrümüzde ama önemli olan bunu tecrübe edip daha az hasarla sıyrılmak veya dikkat etmek. Kazada bir tecrübedir unutmayalım.

Semiramis41

80+ Bronze
Daha önce hiç kullanmadıysan almanı tavsiye etmem başlangıç için sıkıntı

fbsoner12

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
664
İsim
Soner
arkadaşta r250 ile başladı ilk kez kullanıyor. motor da ne manet kaldı ne de çiziksiz bir yer :D ha sürmesine sürersin ama sıkıntılar yaşarsın. naked tarzı bence daha uygundur ama karar senin. Piyasası olan bir motor ile başla bir süre alışıp onu hızlıca elinden çıkartıp sr a yükseltirsin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,155
İsim
Murat Orhan
Kötü motor ve grenajlı başlangıç için önermem.

Pişmaniye

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,863
İsim
Can BOZKURT
kroniği çok diye duydum o muydu yoksa nk modeli miydi hatırlamıyorum
Kronik sorunları basit şeyler şunlar yani;

-Ön lastikde ki sensör
-Ateşleme bobini
-Şase saplaması (Ses yapıyor greslenip takılınca düzeliyor)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kronik sorunları basit şeyler şunlar yani;

-Ön lastikde ki sensör
-Ateşleme bobini
-Şase saplaması (Ses yapıyor greslenip takılınca düzeliyor)
Yani sürülmeyecek kadar değil. MT 25 in bile baba baba kronikleri var bu fiyata SR ve NK serisi güzel ancak şahsen ben NK'cıyım.

Aktif olarak 5-6 senedir motor kullanıyorum başlangıç motoru olabilirmi evet olabilir fakat ben olsam tercih etmezdim sebebi şu Allah korusun motor yatarsa grenaj derdin olur ve parça sorunun olur benim fikrimce naked bir motorla basla sonradan racing tarzı motora geçersin. motor kullananlar bilir bunu garanti 2-3 kazamız garantidir ömrümüzde ama önemli olan bunu tecrübe edip daha az hasarla sıyrılmak veya dikkat etmek. Kazada bir tecrübedir unutmayalım.
Parça için servisler kayıt açmıyor :) Parça ihtiyacı için bir adam var onunla iletişime geçerseniz çoğu parçayı alabilirsiniz gasgasfatih di sanırsam instagram ı.

NK Serisi öneririm grenajsız diye daha az masraflı olur yatırırsan.

FarukKG

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
102
İsim
Faruk G
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar , Motorsiklet , Araba , Parfüm , Biraz Elektrik-Elektronik
sr değilde nk dağa iyi olur kaza vs yaparsan masraf daha az olur

Top Bottom