BATTLEFİELD 2042 299.99 %50 İNDİRİMLİ STEAMDA

Reaksiyon skoru
52
Bütçe
299
Oyunu çok gömüyordular düzeldi mi acaba

1659310282572.png

🤠

Battlefield V tercih ederim.
Battlefield 2042 oynamıştım bir ara ücretsizdi(test için) geçici olarak, BF V tadı yoktu benim icin.

Battlefield V tercih ederim.
Battlefield 2042 oynamıştım bir ara ücretsizdi(test için) geçici olarak, BF V tadı yoktu benim icin.
Btf5 savaşı resmen yaşatıyor çok seviyorum ama sıkıntılı oyun

300 buna vereceğine cod al. Aylık güncellemeyi sezon 1 diye yutturmaya çalışıyor akıllı DICE :uzgunpeepo:

Btf5 savaşı resmen yaşatıyor çok seviyorum ama sıkıntılı oyun
Evet evet, gerçekten savaş hissiyatı güzel ve haritaları da güzel bence.
Bu arada ne gibi sıkıntılar yaşıyordunuz? Optimizasyon gibi mi yoksa oynanış gibi mi?

Evet evet, gerçekten savaş hissiyatı güzel ve haritaları da güzel bence.
Bu arada ne gibi sıkıntılar yaşıyordunuz? Optimizasyon gibi mi yoksa oynanış gibi mi?
Knk biraxz sıkıntılı 16 gb ram var r5 3600 var 350 250 arası fps im var ortalama rdr 2 de yğjsek ayalrlarda falan days gone gta5 ekran kartım tam beslenirken o tam beslenmiyor nedense fps ker biraz düşük amd 6600 var oynanıyor güzelce orası ayrı nir konu ama optimizasyon sıkıntısı var r5 3600 birde 4.2 ghz de kullanıyorum

300 buna vereceğine cod al. Aylık güncellemeyi sezon 1 diye yutturmaya çalışıyor akıllı DICE :uzgunpeepo:
Hangi CoD oyunu acaba, bakayım oyun arayışındayım da.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Knk biraxz sıkıntılı 16 gb ram var r5 3600 var 350 250 arası fps im var ortalama rdr 2 de yğjsek ayalrlarda falan days gone gta5 ekran kartım tam beslenirken o tam beslenmiyor nedense fps ker biraz düşük amd 6600 var oynanıyor güzelce orası ayrı nir konu ama optimizasyon sıkıntısı var r5 3600 birde 4.2 ghz de kullanıyorum
3600'ün 6600'ü BF5 gibi ağır online oyunlarda besleyememesinin normal oldugunu düsünüyorum(1080p ise)
BF V'de benim de GPU kullanımı düsüyor savaş esnasında.
Ayarlarda ölçeklemeniz(tam olarak dogru olmayabilir hatirlayamadim) kaç?
Onu artırabilirsiniz, ben öyle yapıyorum.

Geri