Battlefield 6 için herkes bana 5 dolar steam key gönderse...

?

• çiğ köfte

• mahmut

Sonuçları oy verdikten sonra görebilirsiniz.
Durum
Bu konu kilitlenmiştir.

Mahmut Yılmaz

Cezalı
80+ Gold
Reaksiyon skoru
9,664
Battlefield 6 için herkes bana 5 dolar steam key gönderse.... 14 kişi gönderse yetiyor... 5 dolar = 200tl
bir çiğköfte dürüm vs ben. hangimizin kıymeti daha büyük? yapmayın dostlar.. :peepo1: :monkahmm:

EmMgcZ8XIAAJEVB.webp

Battlefield 6 için herkes bana 5 dolar steam key gönderse.... 14 kişi gönderse yetiyor... 5 dolar = 200tl
bir çiğköfte dürüm vs ben. hangimizin kıymeti daha büyük? yapmayın dostlar.. :peepo1: :monkahmm:
Çiğköfte de fena olmazdı aslında:monkahmm:

Valla bu kasa acma sitelerine girdim benim awp skini vardi 8 dolarlık onu yatırdım 8 i 30 yaptım sonra battım yarin 40 cent ten 30 dolara çıktım envantere bi m4a1s bide ssg skini çektim yavaş yavaş haftalik droplari falan da biriktiriyorum ilerde gta 6 ve forza 6 alıcam inşallah

10k kişi 5dolar bana gönderse ev alcam

insanlardan istemek yerine gidip günü birlik bir yerde çalışarak da alabilirsin bence bu kadar zor olmamalı maşallah hazıra konmaya çok alışmış bu millet

ben de istiom

insanlardan istemek yerine gidip günü birlik bir yerde çalışarak da alabilirsin bence bu kadar zor olmamalı maşallah hazıra konmaya çok alışmış bu millet
nasıl yapiyim kimse almıyor öyle 1 günlük eleman

valla bende istiyom beleş battlefield 6

imkansız diye bir şey yok şuan herkes günü birlik bile olsa çalışacak kişi arıyor sen şey demiyorsun da ben üşengecim hazıra konmayı seviyorum diye demiyorsun da nasıl yapayım diyorsun
yok diyorum yookkkk ylan mı söylicem ya :mad: nerde var 1 günlük eleman arayan 700tl 1 gün kimse yokkk kimse almıyor :mad:
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

valla bende istiyom beleş battlefield 6
beleş hiçbir şey alamazsın karşılığı ne ise ödemekle mükellefsin 70 dolar.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,162,751
Üyeler
184,678
Son üye
furyyyyy