İbrahim Özel
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 13
Güzel hocam.
Paket biraz sınırlı olduğu için FX fazla elimde olmadığından dolayı bu kadar yapabiliyorum. Eleştirin için teşekkürler.Buarada cok trap rap fln dinlerim yorumumu ciddiye alabilirsin silah sesleri siren sesleri hic olmamis ve kendini asiri asiri fazla tekrar ediyor onerim elanur sakin dinlemen sozlerine degil beatina bak güzel örnek
Bu isi ciddi düşünüyorsan kendine küçük bir aygıt alman gerek (ismini unuttum )Paket biraz sınırlı olduğu için FX fazla elimde olmadığından dolayı bu kadar yapabiliyorum. Eleştirin için teşekkürler.
Ahahah, teşekkürler.Başta bir Japon tapınağına girer gibi oldum kılıç sesi ile irkildim sonra CJ ile Lowrider sürüyormuş gibi hissettim.
Sonra çatışmada imiş gibi iken ardından uyuşturucu çekiyormuşuz gibi oldum.
Arkadan bu süre zarfı boyunca gelen dım dımmm dım dım dım dım dımmm sesi beni yumuşattı.
Sonrasında gelen kahkaha ile iyice psikopatlaştım ve kız çığlığı ile kendimi aştım.
Genel olarak beğendim, güzel olmuş.
Teşekkürler.Güzel.
Teşekkürler.Güzel
Teşekkürler, dediğinizi deneyeceğim.güzel ama yılbaşı parti müziği gibi daha çok neşeli şarkılarda kullanılabilecek bir beat çok azcık düzenleme ile muhteşem olabilir ama böylede gayet iyi
aradaki kısık sesli yani patlamadan önceki kısımların sesini azcık daha arttır bence ozaman çok daha tempolu olacaktır ve bazı yerleri aniden kalınlaştırabilirsen 1 2 saniyeliğine daha iyi olabilir bana göre ama sen bu işlerden benden daha iyi anlarsın oyüzden karar sana kalmışAhahah, teşekkürler.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Teşekkürler.
Teşekkürler.
Teşekkürler, dediğinizi deneyeceğim.
aralara bariton ses ekle kısacası yaniAhahah, teşekkürler.
Teşekkürler.
Teşekkürler.
Teşekkürler, dediğinizi deneyeceğim.
"Tringles" ve diğer bileşenleri diyorsanız onların sesini bilerek kıstım neden? birbirlerine girme, karışma olabilir. Fakat deneyeceğim.aradaki kısık sesli yani patlamadan önceki kısımların sesini azcık daha arttır bence ozaman çok daha tempolu olacaktır ve bazı yerleri aniden kalınlaştırabilirsen 1 2 saniyeliğine daha iyi olabilir bana göre ama sen bu işlerden benden daha iyi anlarsın oyüzden karar sana kalmış
aralara bariton ses ekle kısacası yani
Teşekkürler.Güzel hocam.
o ney tam olarak bilmiyorum aralara ani çıkışlı bariton yanı kalın sesler fena gitmez diye düşünüyorum mesela sallıyorum beat 3 lüde gidiyorsa birden 5liye cıksın sonra 1 2 saniye sonra tekrar 3 lüye geçsin"Tringles" ve diğer bileşenleri diyorsanız onların sesini bilerek kıstım neden? birbirlerine girme, karışma olabilir. Fakat deneyeceğim.
Evet, aralara bazı yerlere kalın sesler güzel olabilir. Dediğinizi eğer bulursam paket deneyeceğim.o ney tam olarak bilmiyorum aralara ani çıkışlı bariton yanı kalın sesler fena gitmez diye düşünüyorum mesela sallıyorum beat 3 lüde gidiyorsa birden 5liye cıksın sonra 1 2 saniye sonra tekrar 3 lüye geçsin
tamamdırEvet, aralara bazı yerlere kalın sesler güzel olabilir. Dediğinizi eğer bulursam paket deneyeceğim.