10 senedir torrent kullanıyorum bütün hikayeli oyunları cyperpunk god of war metro serileri call of duty serileri olsun torrenten oynarım neden neyi nerden indirceğimi bildiğim için. virüs programı gereksiz bilinçli kullanıcılar kullanmazlar zaten.Eğer güvenli bir PC kullanıcısıysanız, antivirüs şart değil, Windows defender onlar kadar olmasada eskiye nazaran çok daha iyi Antivirüs Zekasına sahip. Ayrıca Antivirüs, sistemde ekstradan kaynak tüketir ve sistemi arka planda (her ne kadar iyi donanımınız olsa da) yorabilir.
Kaspersky hocam
Malwarebytes ve Kaspersky
Bu ikisi üstüne tanımam ücretsiz olaral
kaspersky ucretsiz versiyon 30 günlük ne yazık kiKaspersky ücretsiz versiyon kullanabilirsiniz.
bi bakayım teşekkürlerBitdefender 90 gün deneme versiyonları var onlar ile idare ediyorum tavsiye ederim
linkini atar mısınız acaba benim yüklediğim paralıKaspersky ücretsiz versiyon kullanabilirsiniz.
kaspersky ucretsiz versiyon 30 günlük ne yazık ki
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ben direk buradan ücretsiz versiyonu indirip mail ile giriş yaptım. 30 günlük olanda biraz daha özellik var free sürüm sadece antivirüs özelliği mevcut.linkini atar mısınız acaba benim yüklediğim paralı
birde bi arkadaş bi yöntemden bahsetmişti böylece sonsuza dek kullanabiliyomuşsuz ama ben onu yapamadım link daha iyi olur bedavanınkinin