Bedava win 10 etkinleştirme

abdmtlcn

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
203

bu konuda bedava win 10 etkinleştirme verilmiş
bu yöntemi uygulayan varmı?
eksileri artıları nelerdir?
update ler yapılıyormu?

Ben yaptım sorun yok güncellemer sorunsuz geliyo

update ler yapılıyormu?
Update yapılıyor eksisi yok artısı da yok sadece Windows etkinleşiyor daha ne :D Ben uyguladım sorun yok sıkıntısız.

işe yarıyor ben böyle etkinleştirdim , update de yapabildim

Yaklaşık bütün forum bu yöntemle yapmıştır, sorun yaşayanı görmedim, ben de böyle kullanıyorum.

update ler yapılıyormu?
ben bi yt videosundan yaptım aşırı basit bir satır kodu cmd ye giriyorsun ve 8 9 ay lisans onaylanıyor windowsu etkinleştir yazısı kalkıyor falan işte

Binlerce liraya bilgisayar alıp 20-30 liradan imtina ediyorsunuz hiç gerek yok gidin güvenilir satıcıdan key alın girin windowsa birdaha ömür boyu uğraşmazsınız isteyen olursa kendi güvenilir satıcımı paylaşırım

Ben yaptım. Hiçbir sorun yok. Yasal ve güvenilir. Herhangi bir güvenilmeyecek, sistemi tehlikeye atacak yanı yok.

Binlerce liraya bilgisayar alıp 20-30 liradan imtina ediyorsunuz hiç gerek yok gidin güvenilir satıcıdan key alın girin windowsa birdaha ömür boyu uğraşmazsınız isteyen olursa kendi güvenilir satıcımı paylaşırım
bedeva kullanmak varken niye para verelim ki

Böylesi o kaçak göçek kodlardan daha iyi dostum insanları yanlış bilgilendirme lütfen !

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,186,654
Üyeler
188,295
Son üye
agr7
Geri