Neler Yeni

❌İndirim Bitti! BenQ Zowie U2 Gaming.gen.tr'de 2999TL

Cakrash

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,065
İsim
Musa Topçu
Zowie alan adamın derdi zaten fiyat performans değil , kalite ve performans oluyor. Yeni serilerden 1 tane kullansanız insanların neden tercih ettiğini anlarsınız. Hepiniz e sporcuymuş gibi 8kyı vazgeçilmez zannediyosunuz , çoğunuzun bilgisayarında 8k herhangi bir fark bile oluşturmuyor gözle görülür şekilde
aralarında ki kalite farkını söyle de bilelim o zaman yok onu alan kalitesi için alıyor diyorsun neymiş bu kalite söyle bize bizde öğrenmiş olalım gözle görülemeyecek farklar söylemezsin umarım 8k klavyede hissedilmese de mouse takibini gözle yaptığın için farklılığını hissediyorsun

eternal_snow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
434
İsim
ömer faruk
aralarında ki kalite farkını söyle de bilelim o zaman yok onu alan kalitesi için alıyor diyorsun neymiş bu kalite söyle bize bizde öğrenmiş olalım gözle görülemeyecek farklar söylemezsin umarım 8k klavyede hissedilmese de mouse takibini gözle yaptığın için farklılığını hissediyorsun
Elinde 360 hz 0.03ms oled ekran mı var neyi hissediyosun allah aşkına mouseu eline kapatıp 1khz olarak verseler anlamazsın bile sanki düne kadar elinizde 8khz mouse vardı. Çinden taklit üreterek satış yapan bi marka değil Zowie , piyasadaki birçok mouse shapeinin öncüsü. Yıllarca da e spor arenasında en çok tercih edilen markalardan biriydi. Madem 2000 liralık mouseunuz çok iyi kaç tane e sporcunun tercihi ? Karşılaştırdığın mouse indirimdekinin dengi bile değil. Eline almadan da anlamazsın o kalite farkını , alıp kullanman lazım.

gunesss

80+
Elinde 360 hz 0.03ms oled ekran mı var neyi hissediyosun allah aşkına mouseu eline kapatıp 1khz olarak verseler anlamazsın bile sanki düne kadar elinizde 8khz mouse vardı. Çinden taklit üreterek satış yapan bi marka değil Zowie , piyasadaki birçok mouse shapeinin öncüsü. Yıllarca da e spor arenasında en çok tercih edilen markalardan biriydi. Madem 2000 liralık mouseunuz çok iyi kaç tane e sporcunun tercihi ? Karşılaştırdığın mouse indirimdekinin dengi bile değil. Eline almadan da anlamazsın o kalite farkını , alıp kullanman lazım.
aktif olarak cs oynuyorum, 1k ile 4knın arasında uçurum bir fark hissediyorum oynarken, 360hz ekranım var, zowie eskiden diğer mouse'lardan daha iyi bir sensöre sahipti ve hep stabildi, ek olarak hep aynı performansı sunardı bu yüzden meşhur olmuştu, marka fanlığına gerek yok günümüzde zowie'den çok daha iyi mouse'lar var

eğer günümüz koşullarına uyum sağlayamazlarsa dandik markaların bile satışlarının gerisinde kalırlar

profesyonel arenada da diğer mouse'ları görmeme sebebin alıştıkları şeyi değiştirmek istememeleri, xantares hala kablolu zowie kullanıyor, clicki bile leş bir mouse, yeni kablolu aynı shape ya da benzer shape kablolu zowieler de var ama değiştirmiyor mesela.

Cakrash

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,065
İsim
Musa Topçu
e-sporcu eleman sponsorluk parasına da bakar yaptığın karşılaştırmaya bak kalite farkını açıkla diyorum eline almadan anlayamazsın gibi komik bir cevapla karşıma çıkıyorsun istatistikler burda çoğunluk logitech ve razer
1745046790226.png

1745046667455.png

Dahası  
Reaksiyon skoru
207
İsim
M. Ali ARSLAN
hocam kisa sure oncesine kadar benim aslan parcasina ayni sozlerle abarttigini ifade ederdim. cocuk 360 240 144 hangi ayara versen hissediyo tahmin ediyor, telefon yenileme hizina kadar alir alamaz eline sorun var deyip ayarliyo.

hadi buna ikna olmusken klavye olayindada iddialasmaya basladik, calisip biriktirdigi parayla alinca ses edemesemde isin sonunda cok sey farkettigine sahsen sahit oldum.

bahsettiginiz cakma cin degerlerini yiyen icin sozum yok ama test ederek alina kullanilan bir cok isinin eri marka var piyasada ve bu urun kadar eski teknoloji degiller.

son olarak 4k 8k farkindan bahsetseniz evet abarti derdim. ama 1k 4k cok sey farkeder, bu konuda arayis icinde olan adam icin. uzerine 1-2 fps nin derdinde olan adam zaten 8k ya cekip cpu ya iskence cektirmez.

ama oglum 360 zowie kullanan biri olarak mouse ununda ayni marka olmasini icin inceledim fakat facia geldi bana. 1k nedir? sneler oncesinden kalan stok eritmeceden baska bisey degil emin olun. zaten parasini hicbir zaman hak etmeyen bi marka benim gozumde ozellikle ekipmanlarinda ama sans vermek istedim, uzerine birde 60gr gorunce ilana verilen zahmeti baltalamamak adina sadece gramajini belirttim ve gectim.

ama inanin bahsettiginiz degerleri algilayan ve bunu performansina yansitan gencler var. ben ikna oldum, sizide ikna etmeye gayret ederim :)

pazar pazar sohbet olsun diye uzattim, helal edin

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,295
İsim
kilan embappe
Zowie alan adamın derdi zaten fiyat performans değil , kalite ve performans oluyor. Yeni serilerden 1 tane kullansanız insanların neden tercih ettiğini anlarsınız. Hepiniz e sporcuymuş gibi 8kyı vazgeçilmez zannediyosunuz , çoğunuzun bilgisayarında 8k herhangi bir fark bile oluşturmuyor gözle görülür şekilde
3k veriyorsun ve 1k hz alınmaz gibi
Ya yürüyün gidin Allah aşkına, hala "zowie kalite aga" diye geziyorsunuz. Ekstra bir olayı kalmadı bu mouseların, 2015 yılında CS turnuvasında değiliz. 3K'ya bundan kat kat iyi mouselar var.

Cakrash

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,065
İsim
Musa Topçu

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,530
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776
Discord
Alperburaks
kral bende ajazz var scyroxlara biraz benziyor bu ajazz yanlardan gıcırdamaya başladı o yüzden bu tarz mouse almak istemiyorum açıkçası
Ben attackshark R2 ile R5 arasinda kaldim bak istersen

Cakrash

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,065
İsim
Musa Topçu
kral bende ajazz var scyroxlara biraz benziyor bu ajazz yanlardan gıcırdamaya başladı o yüzden bu tarz mouse almak istemiyorum açıkçası
birinin satış fiyatı 30 dolar diğerinin 60-70 dolar biraz normal gibi gıcırdaması

Valofren

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
Mahmud Said Erdem
Instagram
valofren
Discord
mt09kedy
YouTube
valofren
Iyzico ile odemede %10 cashback veriyor. Ilk odemenizse ustune 300tl daha veriyor. Almadan once iyzico uygulamasina girip kampanyaya katila basmayi unutmayin.

kanka everestin kablosuz mousesını andıran bı tıpı var ben almazdım gorunuse onem vermıyorsan alınır ama

Top Bottom