Neler Yeni

Çözüldü✓ Beyaz amd sistem için anakart önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
berdan cakmak
Bütçe
30000
Dostlar selam beyaz bir sistem toplamayı düşünüyorum anakart noktasında çok kararsızım, R5800x için;
https://www.akakce.com/anakart/en-ucuz-colorful-cvn-x570m-gaming-frozen-v14-fiyati,1867060062.html (çok bilmediğim bir marka güvenemiyorum)
https://www.depopark.com/ASUS-ROG-S...16X-v4-0-AM4-ATX-purn-57592?ref=akakce&v=1.95
birde asus rog serisi var fiyat farkı olarak colorfoul x570 olmasına rağmen 800 tl daha ucuz ancak marka hakkında bir fikrim yok, TR servisleri falan varmı varsa nasıl
ayrıca sisteme ekran kartı olarak gigabyte vision serisi
kule tipi soğutucu olarak sade tasarımında kaynaklı DeepCool AK400 veya AK500 white,
ram olarakda corsair vengeance rgb pro white düşünüyorum
önerilerinizi bekliyorum

imribiy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
691
İsim
Emre
İlgilendiği Kategoriler
Hardware, operating systems, overclocking, mountaineering, simracing, motorsports
Steam
imribiy
Twitter
imribiy
Discord
dsc.gg/xos, imribiy#0001
ASUS'u al, ileride sistemi satarken de rahat edersin

Eren Güven

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,786
İsim
Eren Güven
Rog strix b550 a, tasarımı güzel. Kalitesi ve işlevselliği zaten iyi. Fiyatı pahalı

Lunchx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
834
İsim
Hasan Ciftci
Hocam colorful markasina guvenebilirsiniz piyasada ekran kartlari da 4000 serisi 3000 serisi ve anakartida sorunsuz.

Rog almak mantiksiz kalir bana göre ROG kalitesi vesaire evet guzel fakat anakart oldugu icin gerek yok o kadar seye Colorful da istediginiz gibi olacaktir ve o.c performansi vesaire daha yuksek olacaktir.

Eren Güven

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,786
İsim
Eren Güven

Lunchx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
834
İsim
Hasan Ciftci
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
berdan cakmak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ASUS'u al, ileride sistemi satarken de rahat edersin
sistemi açıkcası satmayı düşünmüyorum hocam bugüne kadar sürekli topla sat yaptım bu sabit sistemim olucak
Mesaj otomatik birleştirildi:

Rog strix b550 a, tasarımı güzel. Kalitesi ve işlevselliği zaten iyi. Fiyatı pahalı
Colorfulamı yönelmeliyim yani
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kasa buyuk mu hocam biraz fazla
kasa noktasında ya nzxt yada mesh panel no name bir kasamız var onu alıcam, boyut olarak mATX veya ATX henüz bilmiyorum

Eren Güven

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,786
İsim
Eren Güven
Aynen benim için görsellik önemli sistemde ancak mATX olması görsel olarak kötümü etkiler
O bütçede ATX tavsiye ederim, matx cücük gibi kalıyo kasanın içinde. B550a yı al geç

milenix

80+ Gold
Yine Asus fanboyları doluşmuş. Colorful güzel markadır ve o anakart daha iyi. Distribütörü İndex Bilişim. Bu yüzden içiniz rahat olsun.

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
berdan cakmak

milenix

80+ Gold

marceline_27

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
805
İsim
Fatih Ayhan
e-atx destekleyen çok büyük bir kasa almadığınız sürece mATX anakart çok da sırıtmaz yani anakart içinde küçük kalsa bile en kötü etrafına rgb led falan yapıştırırsınız ya da figür koyarsınız. mATX performans açısından herhangi bir etkisi yoktur. Nihayetinde performansı etkileyen şey chipset ve slotların desteklediği teknolojiler gibi. Fiyat farkında değecek bir şey söz konusu değil. Ekran kartınız ile kasa uyumuna da dikkat edin ortantılı bir kasa alın. mATX kompakt bir kasa almak isterseniz genel olarak o tarz kasalar 30 santime kadar ekran kartı desteği veriyor. Ortalama bir ATX kasada da mATX anakart sırıtmaz. Bazı arkadaşların bu takıntısına anlam veremiyorum asla da veremeyeceğim. Tabii nihayetinde zevk meselesi

Top Bottom