Beyaz kasaya siyah erkan kartı

arqeuda

80+
Reaksiyon skoru
47
Merhabalar şu an sistem topluyorum, 5070 ti ekran kartım eksik geri kalan her şeyi topladım.Kasam beyaz, sıvı soğutucu fanlar ana kart vs komple beyaz.Ekran kartı henğz beyaz olanlar indirime girmedi.İndirimde siyah bir kart alsam kötü durur mu sizce ? Nasıl bir yol izlemeliyim ?

9070xt nitro plus garip bir rengi var beyaz kasalara çok yakışıyor bence. 5070 ti da bilmiyorum.

Kötü durmaz sanmıyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

9070xt nitro plus garip bir rengi var beyaz kasalara çok yakışıyor bence. 5070 ti da bilmiyorum.
Sırf renk için düşünmemek lazım 5070ti, 9070xt den daha iyi bir kart.

Şu an vatanda msi kartında indirim var, direkt onu alıp konuyu kapatayım mı sizce ? Yoksa biraz daha bekleyeyim mi beyaz kart için

Kötü durmaz sanmıyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sırf renk için düşünmemek lazım 5070ti, 9070xt den daha iyi bir kart.
Şahsen 9070xt planlardim önceden işlemciye dahada para başardım hemen hemen aynı kartlar

Şahsen 9070xt planlardim önceden işlemciye dahada para başardım hemen hemen aynı kartlar
Nvidia better amd. Nvidia her zaman amd den daha iyidir daha stabil ve her konuda biraz daha iyi. Dediğiniz de mantıklı bir durum ama adam işlemciyi şimdiye kadar almış sanırsam bu durumda ben de olsam nvidia tercih ederdim.

7800x3d aldım işlemciyi, monitör şu an kargoda her şey okey ancak demonte halde her şey.Ekran kartı eksik sadece.5070 ti düşünüyorum işte ama hangi kart ve rengi konusunda kararsızım

Nvidia better amd. Nvidia her zaman amd den daha iyidir daha stabil ve her konuda biraz daha iyi. Dediğiniz de mantıklı bir durum ama adam işlemciyi şimdiye kadar almış sanırsam bu durumda ben de olsam nvidia tercih ederdim.
Huh sanırım Nvidia glazerainiz şahsen AMD Nvidia Intel bana fark etmez paranın hakkını hangisi daha iyi veriyorsa onu alırım daha demin yazdığım mesekesiyide zaten ondan planlarken diye yazdım

Gri aga ben pek yakıştığını düşünüyorum ki plakası ayrı renk kendisi ayrı rank o da var tabi göze batmıyor ama eline alınca farkediyorsun. Gerçi rgb şeriti sayesinde o gri/gümüş rengide güzel duruyor

Şunu almayı düşündüm şu an, olur mu yoksa mantıksız mı sizce
Gri aga ben pek yakıştığını düşünüyorum ki plakası ayrı renk kendisi ayrı rank o da var tabi göze batmıyor ama eline alınca farkediyorsun. Gerçi rgb şeriti sayesinde o gri/gümüş rengide güzel duruyor

Huh sanırım Nvidia glazerainiz şahsen AMD Nvidia Intel bana fark etmez paranın hakkını hangisi daha iyi veriyorsa onu alırım daha demin yazdığım mesekesiyide zaten ondan planlarken diye yazdım
Ben de aynı şekilim sizin gibi ama gerçekleri inkar edemem nvidia daha iyi.

O da olmaz üstü(backplate) siyah, ayrıca yine backplate ayrı bir gıcık.

Geri