- Konu Sahibi Konu Sahibi
Aynen tek sorun oPlakası mavi olmasaymış keşke

Aynen tek sorun oPlakası mavi olmasaymış keşke
Akşamları yazı yazması da zor oluyorAynen tek sorun o![]()
Işılandırma olmaması kötüymüş bendede ajazz ak820 pro var ondada öyle tam net belli olmuyor bu bahaneylede beyaz bir klavyeye değiştiriyim diyorum bendeAkşamları yazı yazması da zor oluyor
Keycaps almayı düşünüyorum ama bu üstünde gelen keycaps kalitesi hissiyatı güzel geliyorIşılandırma olmaması kötüymüş bendede ajazz ak820 pro var ondada öyle tam net belli olmuyor bu bahaneylede beyaz bir klavyeye değiştiriyim diyorum bendeKeykeps alayım dedim siyah plakayla nasıl olur bilemedim.
Tuşlarda yoksa zor olur ama bakmadan yazıyorum zaten benAkşamları yazı yazması da zor oluyor
Güzel geliyorda bakmadan yazamıyorsan sorunKeycaps almayı düşünüyorum ama bu üstünde gelen keycaps kalitesi hissiyatı güzel geliyor
Bütçe sorunum yok hocam ama marka diyede aşırı fiyat fazla vermek istemem parasına değerse veririm sorun yokBütçe nedir
Öneriniz var mı?Bütçe nedir
kullanım amacınız ne olucak fps felan mı yoksa günlük oyunlar artı fpsÖneriniz var mı?
Bütçe nedir
Hocam başlıkta yazmıştım yine yazayım genel olarak fps oynuyorum mesela şuan pubg valorant bazen lol bazen tft v.s ama genel olarak pubg ve valorant cs v.s yanikullanım amacınız ne olucak fps felan mı yoksa günlük oyunlar artı fps
Biraz geç olacak ama hocam pardonHocam başlıkta yazmıştım yine yazayım genel olarak fps oynuyorum mesela şuan pubg valorant bazen lol bazen tft v.s ama genel olarak pubg ve valorant cs v.s yani
Hocam ben e hala klavye arıyorum ve bir tane gözüme takılmıştıBiraz geç olacak ama hocam pardon
Eger he model bakarsan
M1 V3 He Sp
Eger hem manyetik hemde mekanik olsun diyorsan fun 60 tmr beyaz olabilir
Eger he gerek yok diyorsan
M1 V5 sp counter lines
Yanlışlıklar olursa modellerde düzelteyim
low profile ve gereksiz pahalıHocam ben e hala klavye arıyorum ve bir tane gözüme takılmıştı
beyaz, tkl, low profile ve kablosuz. güzel midir?