Beyaz PC mi Siyah PC mi?

Beyaz PC mi Siyah PC mi?

• Beyaz RTX 2070S

• Siyah RTX 2080S

Sonuçları oy verdikten sonra görebilirsiniz.

ghrian

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
349
Herkese merhaba arkadaşlar, ben geçmiş günlerde PC almaya karar verdim şu anda hayalini kurduğum PC beyaz ve masamda gece ışıl ışıl olacak fakat beyaz parçaların fiyatlarının gerçekten çok pahalı olduğunu fark ettim. Kısacası beyaz bir PC toplarsam (monitör ve beyaz ekipmanlar dahil) RTX 2070 beyazlı bir bilgisayarı 14-15BIN lira civarına geliyor. Eğer parçaları ve ekipmanları siyah alırsam RTX 2080S siyah bir bilgisayar neredeyse aynı paraya geliyor hangisini seçmeliyim?

Önemli olan iç güzellik deyip 2080 s al ;)

Senin göz zevkine kalmış bişey. Bişey diyemeyiz.

RTX 2080 SUPER'li olan daha iyi olur. RGB manyağı biri olarak beyaz renk aşırı güzel gelmiyor bana, istersen tüm sistemi siyah al ama tüm RGB ışıkları beyaz yak :D.

@ghrian daha performanslı olr ikiside aynı fiyatsa rtx 2080s daha iyi olur

Tasarimin performance etkisi olmuyor, kessinlikle 2080 super al

Herkese merhaba arkadaşlar, ben geçmiş günlerde PC almaya karar verdim şu anda hayalini kurduğum PC beyaz ve masamda gece ışıl ışıl olacak fakat beyaz parçaların fiyatlarının gerçekten çok pahalı olduğunu fark ettim. Kısacası beyaz bir PC toplarsam (monitör ve beyaz ekipmanlar dahil) RTX 2070 beyazlı bir bilgisayarı 14-15BIN lira civarına geliyor. Eğer parçaları ve ekipmanları siyah alırsam RTX 2080S siyah bir bilgisayar neredeyse aynı paraya geliyor hangisini seçmeliyim?
bence performans görünüşten daha önemli

Kasya bakıp oynamayacağız.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,200
Üyeler
186,856
Son üye
Flowaser
Geri