Beyaz şapkalı Hacker ücretsiz eğitim nerde bulabilirim

PARAM VAR AMA AZ VAR DEMELİSİN KALMADI DERSEN KALMAZ PARASENDEN GİDER PARAM VAR DEMELİSİN
BAĞIRMA
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

knk ben hackerlık işine pek sıcak bakmıyorum mesela atıyorum beyaz şapkalı bi hacker oldun yada olmaya başladın öğrendiklerini nerde denicen yada ilerde atıyorum oldun ve aşırı paraya sıkıştın ve senden kötü bişi yapmanı istediler %80 yaparsın kim olsa yapar oyüzden sadece yazılımcı olmak daha iyi
knk o kadar kötü niyetim yok benim bir amacım var ama söyleyemem

BAĞIRMA

knk o kadar kötü niyetim yok benim bir amacım var ama söyleyemem
knk şimdi böyle diyorsun ilerde yaşın büyüdüğünde paraya sıkışırsan çoğu şeye razı hale gelirsin

knk şimdi böyle diyorsun ilerde yaşın büyüdüğünde paraya sıkışırsan çoğu şeye razı hale gelirsin
ya knk para derdim yok babam çalışıyor annem çalışıcak ben büyüyünce bir fabrikada çalışıcam işsizlik sırasında

1. Si öğrendiğim bilgiyi sanal makinalar yada yarışma ve bug bounty kapsamındaki açıkları arayarak öğrenebilesin. 2. Şapka dediğin şey hackerlektan sonra hackerlek ise yazılım ve ağ biliminden sonra gelir. Öncelikle yazılım dilleri( ki python öğrenmeni tavsiye ederim), hacker one, bugcrowd gibi sitelerdeki bedava videolardan kullanabileceğim programlar ve linux öğrenmelisin.

Beyaz şapkalı hacker nedir? Lütfen google bakmayın düşündüğünüz şeyi merak ediyorum.

1. Si öğrendiğim bilgiyi sanal makinalar yada yarışma ve bug bounty kapsamındaki açıkları arayarak öğrenebilesin. 2. Şapka dediğin şey hackerlektan sonra hackerlek ise yazılım ve ağ biliminden sonra gelir. Öncelikle yazılım dilleri( ki python öğrenmeni tavsiye ederim), hacker one, bugcrowd gibi sitelerdeki bedava videolardan kullanabileceğim programlar ve linux öğrenmelisin.

Beyaz şapkalı hacker nedir? Lütfen google bakmayın düşündüğünüz şeyi merak ediyorum.
eğitim videolarını önerebilirmisin knk

önericeksen öner knk dakka bir olma deme

knk beyaz şapkalı hackerlar genellikle biyere siber bir saldırı olduğunda onu savunan kişilere denir yani en azından ben böyle biliyorum

Dediğim siteleri incele.
Ayrıca ingilizcen yoksa her şeyi bırak got ingilizce öğren. Bilgisayarındaki windows sil linux yükle

Hekır ne demek?

Son düzenleme:
Doğru düşünüyorsunuz. Ana amaçları savunma olup kurum ve kuruşları altyapılarını saldırı yapılmadan önce de test ederler. Ayrıca bug bounty adi altında büyük şirketlerin yarışmaları var araştırırsanız bilgi birinin zarar vermeden ne kadar kazanacağını görürsünüz. Ayrıca şu an acılan çoğu kuruluş internet sitesi veya iş yerinde çeşitli programlar kullandıklarından bunların da testlerini yaptırmak için para ödüyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,204,976
Üyeler
192,575
Son üye
ReoXeN0
Geri