Ekipmanlarım full beyaz olduğu için kasayı da beyaz toplamayı düşünüyorum. İki farklı seçeneğim var hangisini seçmeliyim sizce 2 dakikanızı ayırıp yardımcı olur musunuz ?
Beyaz sistem :
kasa
sıvı soğutucu
anakart
Egzoz fan
Reverse kanatlara sahip ön emiş fanı x 3 adet
ram ( Sistemdeki tek siyah parça bu olacak. Maalesef beyaz ram bulamadım.)
işlemci
psu
Bu 1. seçenekti arkadaşlar. Bu şekilde toplarsam 80 Bin TL yapıyor.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Şimdi gelelim 2. seçeneğe
Siyah sistem :
anakart
psu
işlemci
ram
Aslında bu seçenekte sıfırdan dizmem gerekmiyor. Sadece şuanki sistemimi yükseltirken bana lazım olan parçaları değiştirsem yetiyor. O yüzden üstteki 4 parçayı seçtim. Bu şekilde bir yol izlersem de 58 bin TL tutuyor.
KISACASI , beyaz seçeneği seçersem cebimden extra 22 bin TL çıkacak. Bir tarafım beyaz al diyor çünkü o senaryodaki beyaz hyperion kasaya resmen aşığım. Diğer tarafım ise 22 bin çok para diyor. Fikir verir misiniz ?
Beyaz sistem :
kasa
sıvı soğutucu
anakart
Egzoz fan
Reverse kanatlara sahip ön emiş fanı x 3 adet
ram ( Sistemdeki tek siyah parça bu olacak. Maalesef beyaz ram bulamadım.)
işlemci
psu
Bu 1. seçenekti arkadaşlar. Bu şekilde toplarsam 80 Bin TL yapıyor.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Şimdi gelelim 2. seçeneğe
Siyah sistem :
anakart
psu
işlemci
ram
Aslında bu seçenekte sıfırdan dizmem gerekmiyor. Sadece şuanki sistemimi yükseltirken bana lazım olan parçaları değiştirsem yetiyor. O yüzden üstteki 4 parçayı seçtim. Bu şekilde bir yol izlersem de 58 bin TL tutuyor.
KISACASI , beyaz seçeneği seçersem cebimden extra 22 bin TL çıkacak. Bir tarafım beyaz al diyor çünkü o senaryodaki beyaz hyperion kasaya resmen aşığım. Diğer tarafım ise 22 bin çok para diyor. Fikir verir misiniz ?