Neler Yeni

Beyaz sistem mi siyah sistemmi LÜTFEN YARDIM

Ekipmanlarım full beyaz olduğu için kasayı da beyaz toplamayı düşünüyorum. İki farklı seçeneğim var hangisini seçmeliyim sizce 2 dakikanızı ayırıp yardımcı olur musunuz ?

Beyaz sistem :

kasa

sıvı soğutucu

anakart

Egzoz fan

Reverse kanatlara sahip ön emiş fanı x 3 adet

ram ( Sistemdeki tek siyah parça bu olacak. Maalesef beyaz ram bulamadım.)

işlemci

psu

Bu 1. seçenekti arkadaşlar. Bu şekilde toplarsam 80 Bin TL yapıyor.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Şimdi gelelim 2. seçeneğe

Siyah sistem :

anakart

psu

işlemci

ram

Aslında bu seçenekte sıfırdan dizmem gerekmiyor. Sadece şuanki sistemimi yükseltirken bana lazım olan parçaları değiştirsem yetiyor. O yüzden üstteki 4 parçayı seçtim. Bu şekilde bir yol izlersem de 58 bin TL tutuyor.

KISACASI , beyaz seçeneği seçersem cebimden extra 22 bin TL çıkacak. Bir tarafım beyaz al diyor çünkü o senaryodaki beyaz hyperion kasaya resmen aşığım. Diğer tarafım ise 22 bin çok para diyor. Fikir verir misiniz ?

Anfeidrol

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Erdem Tuncay ZIPKIN
Hocam günümüzde 22bin tl aslında para değil. Maddi durumunuza göre hareket edin derim. Gücünüz yetiyorsa hoşunuza gideni alın tabi. Fakat borçla kartla vs alacaksanız uygun olanı tercih edin.

• Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam günümüzde 22bin tl aslında para değil. Maddi durumunuza göre hareket edin derim. Gücünüz yetiyorsa hoşunuza gideni alın tabi. Fakat borçla kartla vs alacaksanız uygun olanı tercih edin.
Hocam bütçe sıkıntısı yok fakat değer mi değmez mi onu bilemedim. Yerimde olsanız hangisini seçerdiniz ? Beyaz sistemdeki hyperion kasa çok hoşuma gidiyor , o yüzden dizesim geliyor aslında.

Anfeidrol

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Erdem Tuncay ZIPKIN
Hocam bütçe sıkıntısı yok fakat değer mi değmez mi onu bilemedim. Yerimde olsanız hangisini seçerdiniz ? Beyaz sistemdeki hyperion kasa çok hoşuma gidiyor , o yüzden dizesim geliyor aslında.
Param varsa hoşuma gideni alır geçerim.

VersusVenom

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
314
İsim
Muhammed Karakaya
Discord
versusvenom
Sigara içiyorsanız beyaz tercih etmeyin. Çok hızlı sararıyor beyazlatmakta kolay değil.

frqn

80+
siyah olanı al geç reis, şimdi beyaz işine gireceksen odanın konseptinide beyaz renge çevirmen lazım ki tam olsun, pc yi koyduğun masadan devam eder bu iş :D

• Konu Sahibi Konu Sahibi
siyah olanı al geç reis, şimdi beyaz işine gireceksen odanın konseptinide beyaz renge çevirmen lazım ki tam olsun, pc yi koyduğun masadan devam eder bu iş :D
Hocam masam , klavyem , farem , mousepadim , kulaklığım , koltuğum komple beyaz zaten her şey :D Siyah kasa var şuan ve masanın üstüne koyunca çirkin duruyor. O yüzden beyaz mı dizsem diye düşündüm

StrangerIX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,270
İsim
Baran Kut
Hocam beyaz olsun Hyperion olmasın ya. Hem ağır, hem de kişisel fikrim çok çirkin ya. Fiyatı da üstelik çok pahalı.

Beyaz diz sana beyaz ram de buluruz hatta Hyperion'da fazla karar kıldıysan o kasa yanlış değilsem PSU'da gösteriyor beyaz PSU da alırız.

Ekran kartı falan belli mi?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Reverse fanı kasa önüne mi alıyorsun hocam?

Hocam beyaz olsun Hyperion olmasın ya. Hem ağır, hem de kişisel fikrim çok çirkin ya. Fiyatı da üstelik çok pahalı.

Beyaz diz sana beyaz ram de buluruz hatta Hyperion'da fazla karar kıldıysan o kasa yanlış değilsem PSU'da gösteriyor beyaz PSU da alırız.

Ekran kartı falan belli mi?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Reverse fanı kasa önüne mi alıyorsun hocam?
Hocam arka arkaya çok soru sormuşsunuz hepsini cevaplayım. Öncelikle çirkin dediğiniz kasa benim gözüme çok havalı geliyo. Zevkler renkler tartışılmaz aslında ama yani çok güzel duruyor niye beğenmediniz anlamadım :D Kasa olarak bunu almazsam şayet akvaryum kasa düşünüyorum. Fakat 420 mm radyatör desteklemesi lazım çünkü üstte linkini atmış olduğum arctic sıvı soğutucuyu alacam. Ram olarak da beyaz ram yok hocam ben akakçeyi komple taradım. Ramler siyah olsa görüntüyü çok bozmaz sanırım. Ekran kartı olarak şuanki 4070Tİ kullanmaya devam edecem bir süre. Akabinde beyaz 5090 çıkınca yapıştıracam. Reverse fanları da evet kasa önüne alacam hocam. Akvaryum kasa alırsam extradan kasanın alt kısmına da reverse fan alırım.

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,530
İsim
Mehmet Aslan
Ekipmanlarım full beyaz olduğu için kasayı da beyaz toplamayı düşünüyorum. İki farklı seçeneğim var hangisini seçmeliyim sizce 2 dakikanızı ayırıp yardımcı olur musunuz ?

Beyaz sistem :

kasa

sıvı soğutucu

anakart

Egzoz fan

işlemci

psu

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Siyah sistem :

anakart

psu

işlemci

ram

Aslında bu seçenekte sıfırdan dizmem gerekmiyor. Sadece şuanki sistemimi yükseltirken bana lazım olan parçaları değiştirsem yetiyor. O yüzden üstteki 4 parçayı seçtim. Bu şekilde bir yol izlersem de 58 bin TL tutuyor.

KISACASI , beyaz seçeneği seçersem cebimden extra 22 bin TL çıkacak. Bir tarafım beyaz al diyor çünkü o senaryodaki beyaz hyperion kasaya resmen aşığım. Diğer tarafım ise 22 bin çok para diyor. Fikir verir misiniz ?
kasa bunu önerecektim de stok bitmiş , belki yakında yenilerler :kekw:

kasa bunu önerecektim de stok bitmiş , belki yakında yenilerler :kekw:
Hocam bu tarz bir kasa çok şık durur aslında. Başka markalardan yok mu böyle bir şey ?

Spect

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
232
İsim
Arda

Beyaz sistem :

kasa

sıvı soğutucu

anakart

Egzoz fan

işlemci

psu

Siyah sistem :

anakart

psu

işlemci

ram

Hocam sırf beyaz diye 22k ekstra vermek mantkksız. Tabi size kalmış bana mantıksız geldi sadece.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,732
Üyeler
161,333
Son üye
Buweci
Top Bottom