LaMeloo 80+ Katılım 28 Haziran 2022 Mesajlar 237 Reaksiyon skoru 51 1 Temmuz 2025 #1 bu sahende şarap açmam gerek bir türlü yapamadım pcyi kırmama az kaldı bilen var mı nasıl yapılcak diye sonuna kadar geliyorum kırmızı çıkıyor bi şarap açmak bu kadar zor olmamalı kontrolleri berbat bir oyun
bu sahende şarap açmam gerek bir türlü yapamadım pcyi kırmama az kaldı bilen var mı nasıl yapılcak diye sonuna kadar geliyorum kırmızı çıkıyor bi şarap açmak bu kadar zor olmamalı kontrolleri berbat bir oyun
D draqla 80+ Bronze Katılım 24 Ekim 2020 Mesajlar 747 Reaksiyon skoru 233 1 Temmuz 2025 #2 Zorluğu değiştirmeyi dener misin oynarken bu yüzden defalarca değiştirmiştim. Bir de klavye mouse ile mi oynuyorsun?
Zorluğu değiştirmeyi dener misin oynarken bu yüzden defalarca değiştirmiştim. Bir de klavye mouse ile mi oynuyorsun?
LaMeloo 80+ Katılım 28 Haziran 2022 Mesajlar 237 Reaksiyon skoru 51 1 Temmuz 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 draqla yazmış: Zorluğu değiştirmeyi dener misin oynarken bu yüzden defalarca değiştirmiştim. Bir de klavye mouse ile mi oynuyorsun? Devamı için tıklayın... evet klavye mouse ile oynuyorum zorluk- video oyunları hep oynarım modunda
draqla yazmış: Zorluğu değiştirmeyi dener misin oynarken bu yüzden defalarca değiştirmiştim. Bir de klavye mouse ile mi oynuyorsun? Devamı için tıklayın... evet klavye mouse ile oynuyorum zorluk- video oyunları hep oynarım modunda
D draqla 80+ Bronze Katılım 24 Ekim 2020 Mesajlar 747 Reaksiyon skoru 233 1 Temmuz 2025 #4 LaMeloo yazmış: evet klavye mouse ile oynuyorum zorluk- video oyunları hep oynarım modunda Devamı için tıklayın... Geçemediğin yerde düşür zorluğu kontrolleri iyileştiriyor
LaMeloo yazmış: evet klavye mouse ile oynuyorum zorluk- video oyunları hep oynarım modunda Devamı için tıklayın... Geçemediğin yerde düşür zorluğu kontrolleri iyileştiriyor