Neler Yeni

BF 1 önerir misiniz ?

grant

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Grant
Normalde artık oyun fiyatları çok uçuk olduğu için yeşil uygulamayı tercih ederim ancak bf online. BF 5 zaten var severek oynadım ancak mevcut bilgisayarımı değiştim artık oynatmıyor. BF 1 güzel midir önerir misiniz sistem gereksinimi olarak çok yorar mı ve en önemlisi kaç gb yer kaplıyor diskte ?

Oktayy_00

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
oktay
Normalde artık oyun fiyatları çok uçuk olduğu için yeşil uygulamayı tercih ederim ancak bf online. BF 5 zaten var severek oynadım ancak mevcut bilgisayarımı değiştim artık oynatmıyor. BF 1 güzel midir önerir misiniz sistem gereksinimi olarak çok yorar mı ve en önemlisi kaç gb yer kaplıyor diskte ?
60 65 gb yer kaplıyor olması lazım sisteminiz nedir bide

Nezha

80+
bf1 resmi sunucuları kapalı diye biliyorum yani en azından en son girdiğimde hiçbir resmi sunucu listede yoktu. Çok fazla oyuncu kalmadı bazen başarım almak için afk oyuncular oluyor. Özel sunucularda da keyfiyete bağlı kick atabiliyorlar. Premium yoksa sunucuya girerken sıra bekletiyor. Oyuncular toxic. Ben önermiyorum.

Oktayy_00

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
oktay
i3 10100f & rx 550 4gb OC & 8 gb ram (ddr4 3200mhz)
düşük ayarlarda oynatır hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:

bf1 resmi sunucuları kapalı diye biliyorum yani en azından en son girdiğimde hiçbir resmi sunucu listede yoktu. Çok fazla oyuncu kalmadı bazen başarım almak için afk oyuncular oluyor. Özel sunucularda da keyfiyete bağlı kick atabiliyorlar. Premium yoksa sunucuya girerken sıra bekletiyor. Oyuncular toxic. Ben önermiyorum.
hocam daha geçen girdim resmi sunucular kapalı mı bilmiyorum ama dolu sunucular var ve çok bekletmiyor sunucularda da atıldığını sadece 2 3 defa gördüm

grant

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Grant
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
BF5'te böyle bir şey yaşamadım ben kapalı sunucu yoktu direkt bağlanıyordum. Oyun bence eğlenceliydide. Peki sizce BF1 mi 2042 mi ?

quartle

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,718
İsim
1
arkadaş niye öyle demiş bilmiyorum ama 2dk önce oyundan çıktım bf1 hala onlineda en dolu sv lere sahip oyunlardan oyun bulmama gibi bi durum yok başlattıgın gibi 10sn de buluyor

Nezha

80+
düşük ayarlarda oynatır hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam daha geçen girdim resmi sunucular kapalı mı bilmiyorum ama dolu sunucular var ve çok bekletmiyor sunucularda da atıldığını sadece 2 3 defa gördüm
hocam ben 80ms üstü sunuculara katılmıyordum çünkü genelde yüksek ms olduğundan dolayı kick atıyorlar. 80ms altı sunucularda da çok oynayan yok ciddi ciddi oyuna girdiğiniz saate bağlı oyuncu çoğalıyor. Kaç kez bot dolu sunuculara denk geldim. Tek güzel yanı hile kullanana rastlamadım oynadığım dönemde.

Oktayy_00

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
oktay
hocam ben 80ms üstü sunuculara katılmıyordum çünkü genelde yüksek ms olduğundan dolayı kick atıyorlar. 80ms altı sunucularda da çok oynayan yok ciddi ciddi oyuna girdiğiniz saate bağlı oyuncu çoğalıyor. Tek güzel yanı hile kullanana rastlamadım oynadığım dönemde.
hocam 80ms girmiyorum ki en az ping hangisi ise ona giriyorum ve çabuk oda bulup dolu bi sunucuya giriyor

phopshen

80+ Bronze
bf1 gayet iyi hâlâ daha oynanıyor. aktif anticheat korumalı serverlar bulunmakta Bob vanguard vs.
bf2042 codmw gibi fazla hızlı işliyor yarım saat adamlara vuruyorsun anca ölüyorlar ve arayüzü de çirkin oyunun amacı da boktan

grant

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Grant
Cevaplarınız için çok teşekkürler BF 1 alıyorum.

diconfine

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Serhat Bal
1 hafta sonra Delta Force ücretsiz olarak çıkacak online fps oyunu arıyorsan onu oynarsın

Top Bottom